0%
"נעבור את הפרק הזה"

הרצוג בזירת הנפילה: "ראינו את הרשע בהתגלמותו"

הנשיא יצחק הרצוג ביקר בדירה שנפגעה מטיל איראני בפתח תקווה, והצהיר כי "לאיראן לא יכולה להיות שום יכולת גרעינית" • הוא הדגיש שהטיל שוגר במטרה להרוג ישראלים, וכי המשטר האיראני מפעיל שלוחות טרור ברחבי העולם במקביל לחתירתו לגרעין

דודי סגל
אין תגובות
הרצוג בזירת הנפילה צילום: חיים צח, לע"מ

נשיא המדינה, יצחק הרצוג, הגיע היום (שני) לזירת נפילת הטיל האיראני בפתח תקווה, שם עמד מקרוב על ממדי ההרס. "מה שמיכל ואני ראינו עכשיו בדירה שנחרבה כולה זה הרשע בהתגלמותו", אמר הנשיא, והוסיף כי "טיל ששוגר מאיראן וכל מטרתו להרוג ישראלים".

הרצוג התייחס לפעילות המשטר האיראני ואמר כי "המשטר נתן הוראה לחסל אותנו בצורות שונות וכמובן רץ לגרעין תוך שהוא מפעיל שלוחות טרור בכל העולם". בדבריו, שילב הנשיא את האיום הטקטי של ירי טילים עם האיום האסטרטגי של תוכנית הגרעין האיראנית והפעלת טרור בינלאומי.

למרות התקיפה והנזק, הביע הרצוג אופטימיות ואמר: "אני בטוח שאנחנו נעבור את הפרק הזה ועלינו להסתכל קדימה". הוא חזר והדגיש את העמדה הישראלית הנחרצת לגבי תוכנית הגרעין של טהראן: "לאיראן לא יכולה להיות שום יכולת גרעינית".

הכתבה עניינה אותך?

75%
25%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.