0%
תיעודים מבית חאנון

כוחות צה"ל משמידים זירות מטענים משגרים ומנהרות

בפעיות בבית חאנון: כוחות חטיבת גבעתי חיסלו עשרות מחבלים מטווחים קצרים בסגירות מעגל מהירות והשמידו תשתיות טרור, בהן אמצעי לחימה ותוואים תת-קרקעיים • הכוחות איתרו והשמידו משגר ששימש את ארגון הטרור חמאס לביצוע ירי לעבר שטח מדינת ישראל

יענקי גולדן
אין תגובות
קרדיט: דובר צה"ל

כוחות צוות הקרב של חטיבת גבעתי בפיקוד אוגדה 162 וכוחות צוות הקרב של חטיבה 646 והחטיבה הצפונית בפיקוד אוגדה 99, פועלים במרחב בית חאנון שבצפון רצועת עזה.

כוחות חטיבת גבעתי חיסלו עשרות מחבלים מטווחים קצרים בסגירות מעגל מהירות והשמידו תשתיות טרור, בהן – אמצעי לחימה ותוואים תת-קרקעיים בשיתוף כוחות ההנדסה. הכוחות איתרו והשמידו משגר ששימש את ארגון הטרור חמאס לביצוע ירי לעבר שטח מדינת ישראל.

לוחמי המילואים של חטיבה 646, איתרו זירת מטענים ובסגירת מעגל מהירה, כלי טיס של חיל האוויר בהכוונת הכוחות המתמרנים, תקף והשמיד את זירת המטענים.

כוחות צוות הקרב של החטיבה הצפונית בשיתוף חיל האוויר, חיסלו מחבל שנשא אמצעי לחימה במרחב בית חאנון. מדובר צה"ל נמסר כי "כוחות פיקוד הדרום ממשיכים לפעול ברצועת עזה על מנת להגן על אזרחי מדינת ישראל ותושבי העוטף בפרט".

הכתבה עניינה אותך?

97%
3%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?