0%
ח"כ משה גפני:

"נתניהו נושא באחריות, שיפתור את הבעיות"

חבר הכנסת משה גפני מביע זעם רב על התנהלותו של חבר הכנסת יולי אדלשטיין בחוק הגיוס, ומטיל את האחריות הישירה לפתרון המשבר על ראש הממשלה בנימין נתניהו

שוקי כץ
אין תגובות
ח"כ גפני. צילום: יונתן זינדל / פלאש 90

ח"כ משה גפני מפנה כלפי ראש הממשלה בנימין נתניהו אצבע מאשימה וטוען כי הוא האחראי לכך שעד כה לא נחקק חוק גיוס ובגללו פרשו המפלגות החרדיות מהממשלה.

"חברים של אדלשטין אמרו לי שמהרגע הראשון הוא בכלל לא התכוון להביא את הנוסח המוסכם. נתניהו נושא באחריות הוא מינה אותו לראשות הועדה, הוא יו"ר הליכוד והוא צריך לפתור את זה", סיפר גפני ל"קול ברמה".

גפני אמר כי אין לו מושג מדוע מתנהל אדלשטיין בצורה לא הגונה כלפי המפלגות החרדיות. "אני לא יודע מה הסיבה שהוא עושה את זה, אבל זו מציאות בלתי נסבלת. אדם בן תרבות לא עושה דבר כזה. הוא עשה לנו נזק עצום הוא פגע גם בראש הממשלה וזה לא יסולח לו."

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.