0%
בפעם השלישית

ראש הממשלה שוחח עם פוטין: המתיחות עם איראן על הפרק

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין שוחחו היום (שני) בטלפון, בפעם החמישית מאז תחילת המלחמה • השיחה התקיימה על רקע פעילות צה"ל בסוריה וההתפתחויות בנושא הגרעין האיראני

דודי סגל
אין תגובות
ראש הממשלה שוחח עם פוטין: המתיחות עם איראן על הפרק
פוטין ונתניהו. צילום: קובי גדעון, לע"מ

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין שוחחו היום (שני) בטלפון, בפעם החמישית מאז תחילת המלחמה והשלישית בשבועיים וחצי האחרונים. השיחה התקיימה על רקע פעילות צה"ל בסוריה וההתפתחויות בנושא הגרעין האיראני.

בהודעה שפרסם הקרמלין נכתב כי פוטין "הדגיש את חשיבות השלמות הטריטוריאלית של סוריה וריבונותה", וכי "יש לשמור על הזכויות והאינטרסים של כל העדות" במדינה.

נקודה מרכזית נוספת בשיחה הייתה הגרעין האיראני. על פי הקרמלין, פוטין "הביע נכונות לקחת חלק בסיוע למציאת פתרון מוסכם לתוכנית הגרעין של איראן". התבטאות זו מגיעה כשבוע לאחר דיווחים ברוסיה על פגישתו של פוטין בקרמלין עם עלי לריג'אני, יועץ בכיר למנהיג העליון של איראן, עלי ח'מינאי.

השיחה בין המנהיגים נערכה על רקע פעילות צה"ל בסוריה בתקופה האחרונה, ובמיוחד בעקבות תקריות באזור א-סווידא שבדרום המדינה, שם התרחשו עימותים בין גורמים סוניים למחוז הדרוזי המקומי

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.