0%
צפו בתיעוד:

נפצו את חלון הרכב כדי לגנוב אותו ונתפסו על חם

מעצר בשעת מעשה של שני שוהים בלתי חוקיים שניסו לגנוב רכב מרמת גן • החקירה במשטרת בני ברק- רמת גן הסתיימה והוגש נגדם כתב אישום

יצחק כהן
אין תגובות
נפצו את חלון הרכב כדי לגנוב אותו ונתפסו על חם
קרדיט משטרת ישראל

במסגרת המאבק נגד גניבות כלי רכב ופעילות יזומה של שוטרי משטרת ישראל, בתאריך 7/8/25 לפנות בוקר התקבל דיווח מיח' אתגר בלהב 433 על חשודים שניסו לגנוב רכב מהעיר רמת גן.

בפעולות מהירות שבוצעו, שוטרי הסיור של משטרת בני ברק- רמת גן איתרו את שני החשודים, ברח' השושנים ברמת גן, כאשר ניפצו חלון של רכב ונכנסו לרכב. השוטרים חתרו למגע ועצרו את שני החשודים, שוהים בלתי חוקיים, בני 24 ו-17, תושבי שטחים. בחיפוש שנערך נתפסו ברשות החשודים 4 שלטים לרכב, מכשיר להנעת רכבים, מנפץ שמשות ומספריים.

עפ"י החקירה שנוהלה במחלק פשעים ונוער, החשוד (24) מסר כי בעת שהיה ברמאללה הוצעה לו עבודה בתמורה ל-3,000 ש"ח, תוך שפגש לראשונה את החשוד הנוסף (17) ויחד הגיעו לרמת גן. מעצר החשודים הוארך מעת לעת.

עם סיומה של החקירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד שני החשודים בגין ניסיון גניבת רכב, קשירת קשר לעשות פשע, החזקת כלי פריצה לרכב, חבלה במזיד ברכב, כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק וכן בקשה למעצרם עד תום ההליכים.

הכתבה עניינה אותך?

95%
5%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?

Hide picture