0%
מאבק בחיזבאללה

צה"ל חיסל מחבל שעסק בשיקום תשתיות טרור בדרום לבנון

צה"ל הודיע כי חיסל במרחב קלאוויה שבדרום לבנון מחבל מחיזבאללה, שעסק בניסיונות שיקום של תשתיות צבאיות • בנוסף, צה"ל תקף כלי הנדסי ששימש למטרה דומה במרחב בליידא • בצבא מבהירים כי ניסיונות השיקום מהווים הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון

יענקי גולדן
אין תגובות
צה"ל חיסל מחבל שעסק בשיקום תשתיות טרור בדרום לבנון

צה"ל תקף וחיסל במוצאי שבת במרחב קלאוויה שבדרום לבנון, מחבל בארגון הטרור חיזבאללה. המחבל עסק בניסיונות שיקום של תשתיות צבאיות של הארגון בדרום לבנון.

בנוסף, אתמול תקף צה״ל כלי הנדסי ששימש אף הוא לשיקום תשתיות צבאיות של חיזבאללה, הפעם במרחב בליידא שבדרום לבנון.

בצה"ל מציינים כי ארגון הטרור חיזבאללה "ממשיך בניסיונות שיקום של תשתיות טרור ברחבי לבנון, תוך כדי סיכון אזרחי לבנון ושימושם כמגן אנושי".
הודעת צה"ל הדגישה כי פעולותיו של המחבל וניסיונות השיקום של תשתיות צבאיות בדרום לבנון "מהווים הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture