0%
כמו שהיה עם זיני

המועמד של נתניהו לראש המוסד וההתנגדות במערכת

ראש הממשלה בנימין נתניהו פועל למנות בכיר במוסד, המכונה א', לתפקיד סגן ראש המוסד • המהלך מעורר שיח וביקורת בקרב בכירים לשעבר במערכת הביטחון, הטוענים כי קידומו של א' נועד לאפשר לראש הממשלה לאחוז במוסד

יענקי גולדן
תגובה אחת
צילום: מעיין טואף/ לע״מ.

ראש הממשלה בנימין נתניהו פועל למנות בכיר במוסד, המכונה א', לתפקיד סגן ראש המוסד, כך דווח היום בחדשות 11. המהלך מגיע על רקע סיום תפקידו הצפוי של ראש המוסד המכהן, דדי ברנע, בחודש יוני הקרוב.

א' נחשב לדמות בולטת במוסד, אם כי טרם שימש כסגן או כראש מנהלה בארגון. למרות זאת, הוא כבר נחשב למועמד פוטנציאלי להחליף את ברנע. המהלך מעורר שיח וביקורת בקרב בכירים לשעבר במערכת הביטחון, הטוענים כי קידומו של א' נועד לאפשר לראש הממשלה לאחוז במוסד, בדומה למינויים אחרים שנעשו במערכת הביטחון.

אתמול דווח בחדשות 12 על שני בכירים הנחשבים למועמדים אפשריים להחלפת ברנע: א' הוא אחד מהם, והשני הוא בכיר המכונה ח'. בנוסף לבכירים מתוך המוסד, עלה גם שמו של האלוף רומן גופמן, המכהן כמזכירו הביטחוני של ראש הממשלה, כמועמד להחלפת ברנע. ראש הממשלה צפוי לפתוח בקרוב בהליך בחירת ראש המוסד הבא.

הכתבה עניינה אותך?

91%
9%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture