עשרות מפגינים מהפלג הירושלמי הפגינו במהלך הלילה מחוץ לביתו של חבר הכנסת יעקב אשר מסיעת יהדות התורה בבני ברק. הרקע להפגנה הוא מעורבותו של ח"כ אשר בדיונים העוסקים בגיבוש חוק הגיוס. כוחות משטרה ומג"ב הוזעקו למקום ופעלו לפיזור המפגינים.
האירוע מול ביתו של ח"כ אשר התרחש זמן לא רב לאחר שחבר הכנסת יואב בן צור מתנועת ש"ס הותקף בידי מפגינים בירושלים. צעירים תקפו את ח"כ בן צור בבירה ופגעו במכוניתו. גורמים בלשכתו של חבר הכנסת מסרו כי הוא עבר "ניסיון לינץ'", ועדי ראייה שנכחו במקום טענו כי הוא "חטף מכות". במהלך האירוע נופצו חלונות רכבו, וכוחות משטרה הגיעו למקום האירוע.
תנועת ש"ס הגיבה בחריפות לתקיפה ומסרה: "אנו מגנים בתוקף את התקיפה החמורה על רכבו של ח"כ יואב בן צור שבוצעה הערב בירושלים בידי קומץ פורעים. מעשי אלימות מסוג זה הגורמים לחילול ה' – אינם דרכה של תורה, ואינם מייצגים שום ציבור ירא שמיים".