משרד הבריאות עדכן הלילה את מספר המאומתים שעלה ב-304 בני אדם ביממה האחרונה. לפי הנתונים, 197 חולי קורונה מאושפזים בבתי החולים השונים, בהם 44 במצב קשה. אדם אחד נפטר ביממה החולפת – ומספר המתים עומד כעת על 307 בני אדם. מספר החולים הפעילים עומד על 5,007.
עיריית בני ברק החליטה בהתייעצות עם רבני העיר להגביר את האכיפה באולמות האירועים, שזוהו כמקור עיקרי להדבקות האחרונות. בכרוזים שיופצו מחר ברחבי העיר נכתב: "מתכננים שמחה? זה יכול חס וחלילה להתהפך עלינו. למרבה הצער, הנתון הבולט המשמיע צפירת אזהרה בימים האחרונים הוא קצב ההדבקה באולמות השמחה".

מנהל החמ"ל העירוני, גזבר העירייה אריק אדלר, אמר כי "הנתונים בשבוע האחרון מדירים שינה מענינו. אנחנו בחמ"ל העירוני מנסים לפלח את מקורות ההדבקה ועושים חקירות משלנו לכל חולה וחולה. זיהינו שהרבה הדבקות בעיר הגיעו מאולמות השמחה.
מדינות ישראל הסכימה לפתוח את האולמות ל- 250 איש, אבל לדעתי זאת טעות. לצערנו אין לנו אפשרות להחמיר מעבר לתקנות ולכן נתחיל החל מהערב אכיפה, נעשה ביקורים באולמות, כדי לוודא ששומרים על הנהלים. בגלל הקהילתיות בבני ברק, תמיד יהיו בעיר יותר חולים, כי מדובר במשפחות גדולות ודירות קטנות. שבמדינת ישראל יהיו 0 חולים, גם בבני ברק יהיו 0 חולים, אבל שבמדינת ישראל יהיו 10 חולים בבני ברק יהיו יותר מ-10 חולים. אנחנו נעשה את כל המאמצים למגר את המגפה אצלנו ואנחנו נצליח".