0%
סיכולים ממוקדים בצידון:

חוסלו שלושה מחבלי חיזבאללה, בהם איש מודיעין מצבא לבנון

צה"ל תקף אתמול (שני) כלי רכב במרחב צידון וחיסל חוליית מחבלים שעסקה בשיקום תשתיות צבאיות • בין המחוסלים: מחבל ששימש במקביל כאיש מודיעין בצבא לבנון ופעיל במערך ההגנה האווירית • התקיפה בוצעה כחלק מאכיפת הפסקת האש ומניעת התעצמות הארגון

יענקי גולדן
אין תגובות
חוסלו שלושה מחבלי חיזבאללה, בהם איש מודיעין מצבא לבנון
המחבלים שחוסלו

כוחות צה"ל חיסלו אתמול (שני) שלושה מחבלים מארגון הטרור חיזבאללה בתקיפה ממוקדת במרחב העיר צידון שבדרום לבנון. לפי הודעת דובר צה"ל, המחבלים פעלו לקידום מתווי טרור נגד כוחות הצבא ועסקו בניסיונות לשיקום תשתיות צבאיות של הארגון באזור – פעולות המהוות הפרה ישירה של הבנות הפסקת האש בין ישראל ללבנון.

מבדיקה ראשונית של זהות המחוסלים עולה פרט משמעותי: אחד המחבלים שסוכלו שירת במקביל ביחידת המודיעין של צבא לבנון (LAF), עדות נוספת לעירוב המבני בין מנגנוני המדינה הלבנוניים לבין ארגון הטרור. יחד עמו חוסלו שני מחבלים נוספים, שאחד מהם זוהה כפעיל מרכזי במערך ההגנה האווירית של חיזבאללה בגזרת צידון.

התקיפה בוצעה באמצעות כלי טיס של חיל האוויר שכיוון לעבר רכב בו נסעו המחבלים. בצה"ל מבהירים כי הצבא ימשיך לפעול בנחישות נגד כל ניסיון של חיזבאללה להחזיר את כשירותו הצבאית או להפר את הריבונות הביטחונית של ישראל, תוך אכיפה קפדנית של מנגנוני הפיקוח על הסכם הפסקת האש.

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture