0%
סוכל ניסיון הברחה אווירי

רחפן עם 10 אקדחים יורט בגבול המזרחי

תצפיות צה"ל זיהו רחפן שחצה את הגבול בניסיון להבריח אמצעי לחימה • לוחמי חטיבת יואב הקפיצו כוחות ויירטו את הכלי • בבדיקה נמצאו עשרה אקדחים שהיו מיועדים לגורמי פשיעה או טרור

יענקי גולדן
אין תגובות
האקדחים שנתפסו צילום: דובר צה"ל

כוחות צה"ל סיכלו אמש (רביעי) ניסיון הברחה חריג ומתוחכם של אמצעי לחימה בגבול המזרחי של מדינת ישראל. במהלך הפעילות, יורט רחפן שחצה את הגבול כשעליו עשרה אקדחים.

האירוע החל כאשר תצפיות צה"ל, האמונות על ניטור הגבול עם ירדן, זיהו כלי טיס בלתי מאויש (רחפן) חוצה ממזרח לתוך שטח ישראל בצורה מחשידה. עם הזיהוי, הוקפצו למרחב כוחות מחטיבת "יואב" (החטיבה המרחבית האחראית על גזרת הערבה ואילת).

הלוחמים הצליחו ליירט את הרחפן ולהשתלט עליו. בחיפוש שנערך בכלי הטיס לאחר הפלתו, התגלה המטען: עשרה אקדחים חדשים שהיו אמורים להגיע ליעדם בתוך שטח ישראל. אמצעי הלחימה שנתפסו הועברו להמשך טיפול וחקירה של כוחות הביטחון, במטרה להבין מי עמד מאחורי ניסיון ההברחה ומי היו אמורים להיות המקבלים בצד הישראלי.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture