0%
טהראן מכחישה:

"לא קיימנו מגעים עם שליחו של טראמפ"

אחרי השמועות על ערוץ חשאי בין וושינגטון לאיראן: שר החוץ האיראני עבאס עראקצ'י יוצא בהבהרה חריגה • "לא היה שום קשר עם ויטקוף, וגם לא ביקשנו לנהל משא ומתן"

יצחק כהן
אין תגובות
"לא קיימנו מגעים עם שליחו של טראמפ"
צילום: חיים גולדברג/פלאש 90

על רקע הדיווחים הגוברים במערב על ניסיונות להתנעת ערוצי הידברות חשאיים בין ממשל טראמפ למשטר האייתוללות, שר החוץ האיראני, עבאס עראקצ'י, מיהר היום (רביעי) להוציא הודעת הכחשה גורפת.

בתגובה לספקולציות לגבי מפגשים אפשריים עם השליח האמריקני המיוחד למזרח התיכון, סטיב ויטקוף, הצהיר עראקצ'י בכלי התקשורת הממשלתיים: "בימים האחרונים לא היה לנו שום קשר עם ויטקוף. השמועות על שיחות שהתקיימו לאחרונה אינן נכונות".

השר האיראני לא הסתפק רק בהכחשת המפגש, אלא ביקש להדגיש כי איראן אינה זו ש"מחזרת" אחרי האמריקנים. "לא ביקשנו לקיים משא ומתן", הבהיר עראקצ'י, במסר שנועד לשמור על כבודו של המשטר בבית פנימה, במיוחד לאור האיומים האחרונים של הנשיא טראמפ על "צי מלחמה" שעושה את דרכו לאזור.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture