0%
דרמה בצפון

ראש ישיבה ותלמידיו הותקפו בידי ערבים – ונעצרו באלימות

תלמידי ישיבה מבנימין שיצאו לטיול שנתי בצפון הארץ הותקפו באכזריות בידי קבוצת ערבים • במקום להתמקד בתוקפים, השוטרים שהוזעקו לזירה עצרו באלימות את ראש הישיבה ושלושה מתלמידיו הקטינים

דודי סגל
אין תגובות
ראש ישיבה ותלמידיו הותקפו בידי ערבים - ונעצרו באלימות
צילום אילוסטרציה: יונתן זינדל/פלאש 90

דרמה בטיול השנתי בצפון: קבוצת תלמידי ישיבה מהאזור בנימין הותקפה לפני זמן קצר בידי ערבים במהלך סיור באזור צפון הארץ.

האירוע, שהחל כמתקפה נגד הנערים, קיבל תפנית חריפה כאשר כוחות משטרה שהגיעו למקום בחרו לעצור דווקא את המותקפים.

על פי הדיווחים מהשטח, השוטרים עצרו באלימות שלושה מהתלמידים, וראש הישיבה שליווה אותם, נעצר גם הוא לאחר שזה מחה על היחס הקשה כלפי תלמידיו. כעת, עו"ד נתי רום מסייע מטעם ארגון חוננו לעצורים בייעוץ משפטי בתחנת המשטרה אליה נלקחו.

עו"ד רום מסר עם הגעתו לטיפול במקרה: "מדובר בתלמידי ישיבה קטינים שערכו טיול שנתי בצפון. בשלב מסוים תקפו את התלמידים קבוצת ערבים. השוטרים שהגיעו למקום בחרו לעצור באלימות שלושה תלמידים. כאשר ראש הישיבה מחה בפניהם על האלימות נגד תלמידיו הוא נעצר גם כן".

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture