0%
תגובה נחושה

צה"ל השמיד אתר שיגור ומשגר רקטות בעיר עזה

חיל האוויר תקף משגר רקטות במרחב צברה שבעיר עזה, ששימש לירי לעבר ישראל • בצה"ל מבהירים: "לא נאפשר ניסיונות התעצמות; כוחות פיקוד הדרום פרוסים וערוכים להסרת כל איום"

יענקי גולדן
אין תגובות
צה"ל השמיד אתר שיגור ומשגר רקטות בעיר עזה

המתיחות בדרום: למרות הסכם הפסקת האש, ארגון הטרור חמאס ממשיך לנסות ולאתגר את ישראל. דובר צה"ל מעדכן הערב (שלישי) כי חיל האוויר תקף והשמיד אתר שיגור ובו משגר רקטות במרחב צברה שבצפון הרצועה.

על פי הודעת הצבא, האתר שהותקף שימש את חמאס לירי רקטות לעבר שטח מדינת ישראל ואזרחיה. בצה"ל מדגישים כי עצם השמשת האתר וההיערכות לירי מהוות הפרה ישירה ובוטה של הסכם הפסקת האש שנחתם בין הצדדים.

"צה"ל ימשיך לפעול להסרת כל איום על מדינת ישראל ואזרחיה", נמסר בהודעה הרשמית. במערכת הביטחון עוקבים כעת לראות האם מדובר באירוע נקודתי או בשינוי מגמה מצד חמאס בצל המערכה הכוללת באיראן.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture