0%
מכה למיניסטריון

צה"ל השמיד את מפקדת המודיעין שהוסתרה בלב טהרן

המצוד בטהרן נמשך: חיל האוויר השמיד מפקדת מודיעין מרכזית של "המיניסטריון" האיראני שהוחבאה בתוך מבנה אזרחי • המפקדה שימשה לדיכוי מחאות וקידום טרור נגד ישראל וקהילות יהודיות

יענקי גולדן
אין תגובות
צה"ל השמיד את מפקדת המודיעין שהוסתרה בלב טהרן

במסגרת גל תקיפות שהושלם מוקדם יותר היום (ב') בלב טהרן, חיל האוויר תקף בהכוונת אמ״ן מפקדת מודיעין נוספת של משטר הטרור האיראני (המיניסטריון). המבצע המדויק, שהתבצע בלב הבירה האיראנית, מהווה נדבך נוסף במערכה הבלתי מתפשרת להחלשת מוקדי הכוח של המשטר.

המפקדה מוקמה במבנה השייך לחברת החשמל האיראנית, כחלק מדפוס פעולה חוזר במסגרתו משטר הטרור האיראני ממקם את תשתיותיו הצבאיות בלב סביבה האזרחית, תוך שימוש במשאבים ציבוריים לצרכים צבאיים ומודיעיניים.

היעד שנפגע אינו רק מתקן טכני, אלא הלב הפועם של מנגנוני הדיכוי והטרור. המיניסטריון הוא גוף המודיעין המרכזי של משטר הטרור האיראני, המשמש ככלי המרכזי של המשטר המפקח על פעילות אזרחי איראן ומספק מודיעין המאפשר דיכוי אלים של מחאות לאורך שנים. מעבר לתפקידו המרכזי בשליטה פנימית באזרחי המדינה, המיניסטריון פועל בשיתוף משמרות המהפכה ושאר הכוחות החמושים ומקדם פעולות טרור נגד מדינת ישראל וקהילות יהודיות ברחבי העולם.

בצה"ל מבהירים כי תקיפת המפקדה היא חלק מהעמקת הפגיעה במערכי הליבה של המשטר וביכולותיו הביטחוניות. הפעולה הנוכחית מצטרפת לשורת הישגים מבצעיים המערערים את היציבות הביטחונית של טהרן ומצמצמים את יכולתו של המיניסטריון להוציא לפועל תוכניות התקפיות כנגד יעדים ישראליים ויהודיים בחו"ל.

הכתבה עניינה אותך?

94%
6%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture