0%
ח"כ משה סעדה:

"ללכת עד הסוף ולפרק את חיזבאללה"

מתקפה חריפה של ח"כ משה סעדה (הליכוד): "הטעות הייתה בפינוי התושבים, עכשיו הזמן להכרעה • חיזבאללה עם הגב לקיר, אפילו השיעים בלבנון מקיאים אותם מתוכם. הפעם אסור לעצור – רק פירוק מלא של הארגון יביא ביטחון"

שוקי כץ
תגובה אחת
"ללכת עד הסוף ולפרק את חיזבאללה"
ח"כ משה סעדה. צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

ח"כ משה סעדה קורא הבוקר (ראשון) לשינוי אסטרטגי במערכה בצפון ומותח ביקורת על ההחלטות מתחילת המלחמה. בראיון לישראל כהן וארלנגר ברדיו 'קול ברמה', טען סעדה כי "אסור היה לפנות את תושבי הצפון", וכי המצב הנוכחי בלבנון מהווה הזדמנות היסטורית להכרעה סופית.

לדבריו, חיזבאללה נמצא בנקודת שפל חסרת תקדים: "הארגון עם הגב לקיר והוא מוכרז כבלתי רצוי בלבנון. מפוני הדאחייה גורשו אפילו מהאוהלים שלהם, וגם העדה השיעית עצמה כבר לא רוצה אותם". סעדה הדגיש כי ישראל חייבת לנצל את המומנטום: "הפעם מדינת ישראל צריכה ללכת עד הסוף, עד פירוק חיזבאללה".

בהתייחסו למגעים המדיניים מול איראן, הבהיר ח"כ סעדה כי ישראל לא תאפשר לשיקולים מול טהרן להכתיב את המציאות הביטחונית בגבול הצפון. "הפסקת אש באיראן לא תשפיע על לבנון", הצהיר. "אסור להגיע להפסקת אש כל עוד חיזבאללה יושב על הגדר. ישראל לא תסכים לאיחוד זירות, גם אם יגיעו להסכם עם איראן".

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture