יו"ר מפלגת 'זהות', משה פייגלין, התראיין ב'קול ברמה' לאחר שחבר לאחרונה ליו"ר 'עוצמה יהודית' לשעבר מיכאל בן ארי, הבהיר כי השילוב בין השניים מייצר כוח פוליטי מנוסה שאינו מחפש רק ג'ובים, אלא שינוי שורשי במערכות המדינה.
"החיבור עם מיכאל בן ארי הוא של אנשים ותיקים שהיו כבר בכנסת", אמר פייגלין. בהתייחסו לחשש משריפת קולות בימין, טען: "יש לנו יותר מסיכוי לעבור את אחוז החסימה. בפעם הקודמת הייתי במרחק נגיעה מארבעה מנדטים, מאז בשלנו והחיבור עם בן ארי מביא קהלים חדשים. מי שדואג לאובדן קולות, שיוריד את אחוז החסימה או שייצר איתנו חיבורים – אני הצעתי זאת כבר לפני חצי שנה".
פייגלין הציב יעד אישי שאפתני: "אני רוצה להיות שר הביטחון". הוא גיבה את עמדת הליכוד נגד חקירת בג"ץ בנושא אירועי ה-7 באוקטובר, וטען כי בית המשפט הוא אחד האשמים המרכזיים בסיטואציה הביטחונית שנוצרה. "הסקרים שלנו מוכיחים שרק 'זהות' יכולה לייצר את הסחף של מצביעי הימין בחזרה הביתה. זהות לא תיתן ידה להקמת ממשלת שמאל".
באשר ליחסיו עם ראש הממשלה, ציין פייגלין: "אני לא בדיאלוג עם נתניהו כרגע, אבל אני מניח שזה יבוא".