0%
"הם שונאים אתכם"

האזהרה הדרמטית של השר אלקין למפלגות החרדיות

חבר הקבינט זאב אלקין: "הסיכוי להעביר את חוק הגיוס כעת – קלוש" • השר העניק קרדיט למפלגתו על יציבות הקואליציה: "בלי ההצטרפות שלנו, הממשלה לא הייתה שורדת קדנציה שלמה" • על המתיחות מול איראן: "כל חודש של ממשלת ימין בלי מגבלות בחירות הוא רווח למדינה"

שוקי כץ
3 תגובות
האזהרה הדרמטית של השר אלקין למפלגות החרדיות
ח"כ זאב אלקין. צילום: יונתן זינדל / פלאש 90

שר המורשת וחבר הקבינט, זאב אלקין, התייצב הבוקר (חמישי) לריאיון ב"קול ברמה", וסיפק הצצה אל מאחורי הקלעים של המשבר הפוליטי והביטחוני. אלקין הבהיר כי למרות הלחצים של השותפות החרדיות, העברת חוק הגיוס בערב בחירות היא משימה כמעט בלתי אפשרית: "יש סיכוי קלוש, כשיש בחירות זה קשה מאוד".

אלקין שלח מסר חד לאריה דרעי ויצחק גולדקנופף באשר לאפשרות של חבירה לאופוזיציה ביום שאחרי: "הרעיון שהחרדים יחזרו להיות לשון מאזניים אין לו בסיס. הצד השני מגבש את עצמו על שנאת חרדים. מי שחושב שהם פתאום יהפכו לנופת צופים ויתנו לחרדים מה שהם רוצים – לא מבין את המציאות".

הוא הוסיף כי ההצטרפות של 'הימין הממלכתי' לממשלה לפני כשנה וחצי היא זו שאפשרה לממשלה לסיים קדנציה בניגוד לכל התחזיות.

הכתבה עניינה אותך?

45%
55%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture