0%
לילה מתוח

מטרה אווירית נפלה בדרום לבנון, מטח רקטות לעבר כוחותינו

התרעות על חדירת כלי טיס עוין הופעלו הבוקר (ראשון) במרחב משגב עם • דובר צה"ל מעדכן כי זוהתה מטרה אווירית חשודה שנפלה סמוך לכוחות הפועלים בדרום לבנון – בחסדי שמיים אין נפגעים • במהלך הלילה: חיזבאללה שיגר מטח רקטות ורחפני נפץ לעבר לוחמי צה"ל באזור הדמדומים של דרום לבנון • כל השיגורים נפלו בסמוך לכוחות, ללא נפגעים ב"ה

יענקי גולדן
אין תגובות
צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

דובר צה"ל עדכן הבוקר (ראשון) כי בהמשך לאזעקות וההתרעות שהופעלו בדקות האחרונות במרחב משגב עם בעקבות חשש מחדירת כלי טיס עוין, זוהתה מטרה אווירית חשודה.

המטרה נפלה בסופו של דבר בשטח דרום לבנון, בסמוך לאזור שבו פועלים כוחותינו. במערכת הביטחון מבהירים כי לא היו נפגעים באירוע וההתרעות הופעלו כנדרש ועל פי מדיניות מניעת הסיכונים.

האירוע הבוקר מגיע לאחר לילה לא שקט בגזרה. ארגון הטרור חיזבאללה ביצע במהלך הלילה שורה של שיגורים, שכללו רקטות ורחפני נפץ, אשר כוונו ישירות לעבר ריכוזי כוחות צה"ל הממשיכים בפעולתם בדרום לבנון.

כלל השיגורים של ארגון הטרור נפלו בשטחים פתוחים בסמוך לעמדות הלוחמים. ברוך ה', לא היו נפגעים לכוחותינו ולא נגרם נזק משמעותי.

הכתבה עניינה אותך?

75%
25%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture