היעד הבא והמפתיע של חבר הכנסת הפורש מש"ס נחשף במהירות, לפי דיווח ב"כלכליסט", הוא צפוי להצטרף לדירקטוריון חברת מהדרין, חברת החקלאות והנדל"ן שבשליטת קבוצת דלק של איש העסקים יצחק תשובה, כאשר הכוונה היא למנותו ליו"ר החברה. ארבל מגיע לחברה שנמצאת בעיצומו של זינוק כלכלי מרשים במיוחד בשוק ההון, כאשר קבוצת דלק רכשה את השליטה במהדרין ביולי 2023 לפי שווי חברה של 560 מיליון שקל, ואילו כיום היא נסחרת בבורסת ת"א לפי שווי של כמיליארד שקל.
החברה שבראשה יעמוד כעת ארבל עברה תהפוכות משמעותיות בשנים האחרונות, והמינוי המסתמן מהווה חלק מתוכניות הפיתוח הגרנדיוזיות שלה. למעשה, בעסקה הזו היא רכשה מחדש את השליטה לאחר שנפרדה ממנה במסגרת מכירת נכסים אגרסיבית שביצעה בזמן משבר הקורונה. חודשיים לאחר הרכישה המחודשת, בספטמבר 2023, מונתה דלית זילבר, לשעבר מנכ"לית מינהל התכנון, למשנה למנכ"ל מהדרין וקיבלה לידיה את האחריות לפתח את הקרקעות של החברה.
כזכור, ח"כ משה ארבל הודיע היום (ראשון) כי פנה ליו"ר ש"ס, אריה דרעי, בבקשה לסיים את כהונתו בכנסת ה-25. במכתב שהעביר ליו"ר התנועה, הודה ח"כ משה ארבל למרנן חברי מועצת חכמי התורה וליו"ר ש"ס על האמון והליווי לאורך השנים, וכתב כי מדובר ב"זכות גדולה שנפלה בחלקי ללמוד ממך מקרוב".