0%

נער בן 14 התמוטט בבני ברק – מצבו אנוש

צוותי הרפואה של איחוד הצלה ומד"א העניקו סיוע ראשוני וביצעו החייאה על נער כבן 14 שנמצא מוטל ללא הכרה ברחוב נורוק בבני ברק.

חזקי ליפשיץ
13 תגובות
נער בן 14 התמוטט בבני ברק - מצבו אנוש
צילום: אבשלום ששוני פלאש 90

בשעה 15:39 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על נער מחוסר הכרה בבני ברק. חובשים ופראמדיקים של מד"א ואיחוד הצלה העניקו במקום טיפול רפואי מציל חיים וביצעו פעולות החייאה מתקדמות שכללו שימוש במפעם (דפיברילטור) וכאשר חזר הדופק מפנים לבי"ח שניידר נער כבן 14 במצב יציב כשהוא מונשם. נדב

עמוס זנזורי חובש בכיר במד"א סיפר: "הייתי בעבודה ברחוב סמוך כשקיבלתי את הקריאה ממוקד הכוננים של מד"א. מיד יצאתי למקום וזיהיתי את הנער שוכב מחוסר הכרה על הכביש כשהוא ללא דופק וללא נשימה. התחלתי בטיפול רפואי מציל חיים שכלל הנשמות ועיסויים כשבמקביל הנחתי חובש מד"א נוסף לחבר את הדפיברילטור לנער. המכשיר עשה בדיקה מהירה של מספר שניות ואבחן את הפרעת הקצב והמליץ על מתן שוק חשמלי. המשכנו את פעולות ההחייאה המאומצות שכללו מתן מכות חשמל נוספות ולשמחתי כעבור דקות ארוכות של טיפול רפואי מציל חיים ליבו של הנער שב לפעום והוא פונה בניידת טיפול נמרץ של מד"א לבי"ח שניידר כשהוא מונשם ומצבו קריטי."

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture