0%
הסתבך כפליים

ניסה לגנוב מצלמת אכיפה ונתפס עם קטנוע גנוב ופסילה: צפו

סייר תנועה שהפעיל מצלמה טקטית בכביש 20 הופתע כשרוכב קטנוע ניגש אליה בחשדנות • בדיקה מהירה חשפה כי מדובר בנהג פסול שנהג על כלי גנוב • החשוד נעצר והועבר לחקירה בתחנת יפו. הקטנוע הגנוב הושב לבעליו החוקי בתום האירוע

יצחק כהן
תגובה אחת
ניסה לגנוב מצלמת אכיפה ונתפס עם קטנוע גנוב ופסילה: צפו
מצלמת אכיפה אילוסטרציה -דוברות אגף התנועה

פעילות אכיפה ממוקדת של סיירת האופנועים הארצית בכביש 20 הסתיימה במעצר מפתיע של נהג קטנוע. על פי הדיווח של משטרת ישראל, הסייר השתמש במצלמה טקטית לאיתור עבירות תנועה, כאשר הוא צופה במתרחש בכביש בזמן אמת דרך טאבלט אישי.

במהלך הפעילות, הבחין הסייר ברוכב קטנוע שעצר בשול הדרך בניגוד לחוק והחל לצעוד לעבר המצלמה הטקטית. החשד כי הנהג מנסה להזיק למצלמה או לגנוב אותה הניע את הסייר לפעול במהירות ולגשת אל הנהג.

בדיקה במערכות המשטרה העלתה כי הנהג פסול נהיגה על ידי בית משפט, זאת לאחר שכבר הפקיד את רישיונו כדין, וכי הוא כלל אינו מורשה לנהוג בסוג הרכב שבו נתפס. בירור מעמיק יותר הבהיר כי הקטנוע נגנב רק שעות ספורות לפני המפגש עם השוטר. לאחר שהקטנוע נבדק על ידי חבלן משטרתי כדי לשלול מטעני חבלה, הוא הועבר לבעליו החוקי. החשוד הועבר להמשך חקירה בתחנת יפו.

ממשטרת ישראל נמסר בתגובה לאירוע: "אגף התנועה של משטרת ישראל ימשיך לפעול בנחישות נגד עברייני תנועה ועברייני רכוש, תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים מתקדמים, במטרה לשמור על ביטחון הציבור, להגן על רכושו ולהרחיק מהכביש נהגים המסכנים את כלל משתמשי הדרך".

במשטרה מזכירים כי בימים אלה נמשך המאבק הלאומי לצמצום תאונות הדרכים תחת הכותרת "מבצע מחויבים לחיים". מדובר בתוכנית משולבת של אגף התנועה והרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, שבמסגרתה תוגברה הנוכחות המשטרתית בכבישים ברחבי הארץ באמצעות ניידות נוספות.

הכתבה עניינה אותך?

93%
7%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture