לפעמים השירים הכי עוצמתיים מגיעים מהמקומות הכי פחות צפויים. זה בדיוק מה שקרה למוזיקאי ר' איצי אקרמן, שהגיע לנגן בישיבת 'באר יצחק' ובזמן ההפוגה שמע את הבחורים שרים יחד טקסט שמרגיש כמו מכתב אישי מבורא עולם. המילים הפשוטות והנוגעות האלו תפסו אותו חזק, והיום הן יוצאות לעולם כסינגל החדש שלו "אתה מיוחד"
כמוך יש לי רק אחד
ר' איצי אקרמן בסינגל חדש "אתה מיוחד"
"המסר הזה של 'מלאכים יש לי רבבות, כמוך יש לי רק אחד' הוא מסר שיכול לחזק כל יהודי", מספר ר' איצי. "הפקת השיר לקחה קרוב לחצי שנה, תוך כדי מבצע 'שאגת הארי', עם לא מעט עיכובים ואכזבות בדרך אבל מתוך אמונה פשוטה שהכל מאיתו יתברך, זה סוף סוף בחוץ. תודה ענקית לכל מי שסייע לאורך כל הדרך"
- המחדש מיוזיק
- 10/06/2026
- 16:42
- אין תגובות
מילים: שימי זילבר, איצי אקרמן | לחן: שימי זילבר | עיבוד והפקה מוזיקלית: יפתח דקל | צילום ועריכה: שניאור מוניס | יחסי ציבור ותקשורת: ישראל רוזן
מה דעתך על הכתבה, הייתה מעניינת?
100%
0%
הנצפים ביותר
הירשם
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר
הצבעות
Inline Feedbacks
צפה בתגובות
אולי יעניין אותך
מומלץ עבורך