לקראת עונת החגים מציגה נעמן תפיסה עדכנית של סביבת המטבח והאירוח, המטשטשת את הגבולות בין בישול, הגשה ועיצוב. כלי הבישול כבר אינם נשארים מאחורי הקלעים לאחר הכנת הארוחה, אלא עוברים ישירות מהכיריים אל השולחן והופכים לחלק דומיננטי במראה הכולל שלו. צבעים עמוקים, גימורים מוקפדים ושפה אסתטית עכשווית מעניקים לסירים ולמחבתות נוכחות של פריטי דקורציה, והופכים גם אותם לחלק בלתי נפרד מעיצוב שולחן האירוח.
לצד ההשקעה בנראות, נמשכת מגמת התאמת כלי הבישול לחללי המגורים של היום. סדרות בעלות מבנה מודולרי, כלים הנערמים זה בתוך זה וידיות נשלפות מעניקים מענה חכם למטבחים בהם שטח האחסון מוגבל, ומאפשרים לשמור על סדר ונוחות מבלי להתפשר על איכות הבישול או על נראות אסתטית מדויקת.
סיגל אורון, מנכ"לית חטיבת נעמן ורדינון, מסבירה: "פיתוח הקולקציה החדשה נשען על התבוננות באופן שבו אנשים מבשלים ומארחים כיום ועל הרצון להעניק להם חוויה נוחה ומהנה יותר. מבחינתנו, מוצר מוצלח הוא כזה שמשרת היטב את צורכי היום-יום, אך גם מעורר השראה ומאפשר לכל אחד ליצור במטבח ובשולחן האירוח סגנון אישי. החיבור בין חדשנות שימושית לשפה עיצובית מובחנת עומד בלב העשייה של נעמן, ומקבל ביטוי רחב במיוחד בקולקציה הנוכחית".
מבשלים חכם, מאחסנים בקלות
גיל גרשון, מנהל מחלקת שיווק ואיקומרס בחטיבת נעמן ורדינון, מסביר כי כוכבות קולקציית כלי הבישול החדשה הן סדרות Smart Stack ו-Nest, המציעות פתרונות חכמים וחסכוניים במקום, המותאמים למטבחים המודרניים ולצורך הגובר בסדר, בנוחות ובשימוש יעיל בשטחי האחסון.
כך, סדרת Smart Stackהיא סדרה מודולרית לבישול, לאפייה ולהגשה ישירה לשולחן. הסדרה כוללת כלים עגולים בגדלים ובגבהים משתנים, הנערמים זה בתוך זה, וידית מתחברת הניתנת להסרה בלחיצת כפתור. גוף הכלים עשוי יציקת אלומיניום המאפשרת הולכת חום אחידה, וציפוי ה-Non-Stick הקרמי על בסיס מים של חברת Rhitz מסייע במניעת הידבקות המזון, מאפשר שימוש מופחת בשמן ומקל על פעולת הניקוי. כלי הסדרה גם הם נמכרים בתפזורת, וכל גודל זמין בשלושה גוונים עכשוויים – צהוב שמנת, חום-בז' ותכלת-סגלגל – כך שכל לקוח יכול לבחור את הפריטים הדרושים לו וליצור שילובי צבעים בהתאמה אישית. הידית נמכרת בנפרד. לצד הפריטים הבודדים, מוצע גם מארז בגוונים סגולים הכולל שלושה כלים בגדלים שונים וידית נשלפת, במחיר מיוחד של 199.90 ש"ח לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים.
גם סדרת NEST פותחה מתוך מחשבה על ניצול יעיל של שטח האחסון. הסדרה עשויה יציקת אלומיניום וכוללת שלוש מחבתות בגדלים שונים ומחבת גריל. בנוסף, מוצע מארז בן שבעה חלקים הכולל שלושה סירים הנערמים זה בתוך זה, שלושה מכסי זכוכית בעלי שפת סיליקון ייחודית לשחרור אדים ומים, וידית פטנט הנצמדת למכסה באמצעות ואקום וניתנת למיקום בכל נקודה על פניו. הסדרה מגיעה בגוון ירוק יער, והמארז מוצע לחברי מועדון ולמצטרפים חדשים ב-299.9 שקלים בלבד (במקום 599.9 ₪).
בקולקציית סתיו-חורף החדשה מציגה נעמן כלי בישול נוספים, המשלבים פרקטיות ואיכות גבוהה עם שפה אסתטית. בין הסדרות החדשות: Lenny בגוון ורוד עתיק ו-Piper בגווני שחור ותכלת. לצידן חוזרת לעונה נוספת סדרת Velvetהמצליחה, המתחדשת העונה בגוון סגול עמוק. שלוש הסדרות עשויות יציקת אלומיניום, המאפשרת הולכת חום מהירה ואחידה, ומצוידות בציפוי נון-סטיק קרמי על בסיס מים מבית חברת Rhitz, המסייע במניעת הידבקות המזון, מאפשר שימוש מופחת בשמן ומקל על הניקוי.
סדרתTuxedo , ששמה נגזר מהמראה האלגנטי בשחור ולבן המאפיין אותה, עשויה גם היא יציקת אלומיניום וכוללת סירים ומחבתות במבחר גדלים, בעלי ציפוי נון-סטיק מתקדם של חברת Pfluon.
לצדה מציגה נעמן את סדרת Prime, הכוללת כלי בישול מנירוסטה בקווים נקיים ומינימליסטיים ובעלי דפנות ישרות. הכלים מתאימים לשימוש במטבח הביתי והמקצועי כאחד, והנירוסטה העמידה מסייעת בפיזור יעיל של החום, מאפשרת צריבה מדויקת ושומרת על איכותם לאורך זמן.
בין תבליטים למראה עבודת יד: כלי ההגשה מקבלים אופי ייחודי
ריקי כהן, מנהלת הסחר של נעמן, מציינת: "קולקציית כלי ההגשה החדשה של נעמן מתכתבת עם הכמיהה הגוברת לפריטים בעלי אופי ייחודי, המעניקים תחושה שנוצרו בעבודת יד. על רקע עולם של ייצור המוני, בולטים העונה תבליטים מודגשים, טקסטורות טבעיות, צורות אסימטריות וגימורים החושפים את אופיו של חומר הגלם. אלו מעניקים לכלים מראה פיסולי וחד-פעמי ומכניסים אל שולחן האירוח תחושה של טבעיות, חום ואותנטיות".
מגמות אלו באות לידי ביטוי בסדרות החדשות שמשיקה נעמן, שכל אחת מהן מביאה אל שולחן האירוח שפה ייחודית משלה:
סדרת Evaהיא סדרת הגשה עשירה וחגיגית, העשויה פורצלן לבן ואיכותי בזיגוג מבריק. שוליים דקורטיביים דמויי פנינים עבות וצורות אסימטריות מעניקים לכלים מראה פיסולי ועבודת יד. הסדרה כוללת קערות במגוון גדלים, מגשים אובליים בשלוש מידות להגשת מנות עיקריות ומגש קברט מחולק.
סדרת Helena עשויה קרמיקה לבנה ומשלבת תבליט פרחוני בשולי הכלים עם דוגמאות פרחים בגוון ורוד עתיק, בסגנון ציורי מים. הסדרה מתכתבת עם מגמת האספנות של כלי וינטג' היסטוריים ומעניקה לשולחן מראה חגיגי ורומנטי בפרשנות עדכנית. היא כוללת כלי הגשה מלבניים ואובליים, קערות, צנצנות, קנקן וצלחות לעוגה וללחם.
סדרת קרמיקה נוספת Noir מתאפיינת בפני שטח גליים וטקסטורליים, בשוליים ישרים ובגוון שחור המעוטר בהתזות עדינות. המראה הטבעי והבלתי אחיד מדגיש את אופיו של החומר ומעניק לכלים תחושה של ייצור בעבודת יד. הסדרה מתאימה לשימוש יומיומי ולאירוח כאחד.
סדרת Brookהיא סדרת פורצלן לבנה, קלילה ואלגנטית, המתאפיינת בצורות מעוגלות ובשוליים קטומים היוצרים פרט עיצובי נקי ומעודן. ניתן לשלב את פריטי הסדרה בקלות עם כלי בסיס לבנים או לערוך באמצעותם שולחן במראה אחיד.
סדרת Opelite היא סדרת פורצלן רחבה, בעלת צורות מעוגלות ואסימטריות ושוליים המתכנסים אל פנים הכלי. הסדרה מוצעת בשני גוונים – שמנת בהירה ותכלת – המאפשרים ליצור שילוביMix&Match ולהעניק לשולחן האירוח מראה אישי ורב-שכבתי.
קולקציית סתיו-חורף החדשה של נעמן מעניקה פרשנות עדכנית לתפיסת ה-Kitchen to Table, הרואה בבישול ובהגשה חוויה אחת הרמונית. כלי הבישול וכלי ההגשה משלבים בין איכות, שימושיות ושפה אסתטית עכשווית, לצד פתרונות חכמים לחיסכון במקום, בזמן ובאנרגיה וטכנולוגיות מתקדמות המתחשבות בסביבה. כך, כל פריט בקולקציה נועד לא רק לייעל את העבודה במטבח, אלא גם להשתלב באופן טבעי ומרשים בשולחן האירוח.
לרגל החג, נהנים חברי מועדון ומצטרפים חדשים מ-40% הנחה על כל הפריטים שבקולקציה החדשה, בקניית 2 מוצרים ומעלה. להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ ובאתר.
תוקף: ה'אלול תשפ"ו עד י"ד חשון תשפ"ז ( 18.08-25.10.26) או עד גמר המלאי, לפי המוקדם | על מגוון המוצרים המשתתפים במבצע | ללא כפל מבצעים | החברות
במועדון NV CLUB הינה בתשלום חד פעמי ע"ס 29 ₪ | בכפוף לתקנון מועדון10% צבירה בנקודות | 30% הנחה
בקניית 2 פריטים ויותר לכלל הלקוחות