0%
דאגה בליכוד

נתניהו בשיחות סגורות: "ברחו לנו 10 מנדטים"

דאגה עמוקה בצמרת הליכוד: ראש הממשלה מודה בשיחות סגורות כי טרם גיבש אסטרטגיית קמפיין ומטיל ספק בסקרים המחמיאים למפלגה • במקביל לכניסת עופר וינטר למערכת הפוליטית, נתניהו מנסה לקדם איחודים בימין וסבור כי נדרש שינוי יסודי

שוקי כץ
אין תגובות
נתניהו בשיחות סגורות: "ברחו לנו 10 מנדטים"
צילום: אוליבייה פיטוסי - פלאש 90

ראש הממשלה בנימין נתניהו מודה בשיחות סגורות כי בשלב הנוכחי הוא עדיין לא גיבש את הקמפיין של המפלגה לקראת ההליכה לקלפיות, ולדבריו נדרש שינוי מהותי באופן שבו הליכוד מנהל את מערכת הבחירות הנוכחית.

נתניהו אף מביע ספקות כבדים לגבי נתוני הסקרים השונים שמוצגים בפניו בימים אלה, כשהוא מעריך כי הם מחמיאים למפלגתו יתר על המידה וכי מצב הליכוד בשטח בעייתי בהרבה.

לפי חשיפה של 'כאן חדשות', נתניהו נשמע פסימי במיוחד באחת מאותן שיחות פנימיות כשאמר: ״ברחו לנו 10 מנדטים. לא יודע איך מחזירים אותם״.

הדברים נאמרים בעוד המערכת הפוליטית נערכת לישורת האחרונה לקראת סגירת הרשימות לכנסת בעוד פחות משבועיים, כאשר במקביל עוקבים בליכוד בדריכות אחר כניסתו של תא"ל (במיל') עופר וינטר למגרש הפוליטי וההשפעה האפשרית של מפלגתו החדשה על מאזן הכוחות.

על רקע החשש מפיצול קולות שיסכן את המחנה כולו, בליכוד מנסים לקדם מהלכים שיובילו לאיחוד בשורות הימין, תוך מאמץ לשמור על שיתוף פעולה הדוק עם סמוטריץ' ולבחון האם התמודדותו של וינטר תשנה את תמונת הגוש ברגע האחרון.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.