0%
המון מוסת סביב המכונית

נלכדו מבצעי הלינץ' באם ובנה בג'נין

אם ובנה טעו בדרך מהשומרון לעפולה ונכנסו לעומק ג'נין • המון מוסת חסם את הרכב וניפץ שמשות במטרה לרצוח אותם • שב"כ וימ"ר ש"י עצרו את החשודים המרכזיים • כתב אישום חמור יוגש בימים הקרובים

דוד חדד
אין תגובות
נלכדו מבצעי הלינץ' באם ובנה בג'נין

היחידה המרכזית במחוז ש"י בשיתוף שירות הביטחון הכללי השלימה את חקירתם של שני חשודים במעורבות בלינץ' חמור באם ובנה, שהתרחש בחודש אוגוסט בעיר ג'נין ורק בנס גלוי לא הסתיים באסון כבד.

האירוע המצמרר התרחש ב-13 באוגוסט, כאשר אם ובנה עשו את דרכם מהשומרון לכיוון העיר עפולה. במהלך הנסיעה טעתה הנהגת בנתיב ונכנסה בשוגג לעומק העיר הפלסטינית ג'נין. המון מקומי שהבחין בלוחיות הזיהוי הישראליות של הרכב החל להתקהל סביבו במהירות וחסם את נתיב הנסיעה, ובמהלך ההתקהלות ניסו מספר ערבים לפגוע בנוסעי הרכב באופן ישיר, תוך שהם מנפצים את השמשות, במטרה לבצע בשניים לינץ'. הנהגת, שהפגינה תושייה רבה תחת זעם ההמון המוסת, הצליחה לתמרן את הרכב, להימלט מהמקום ולהגיע בבטחה לידי כוחות הביטחון הישראליים.

בעקבות האירוע הקשה, נפתחה חקירה מאומצת בשילוב יכולות מודיעיניות וטכנולוגיות מתקדמות של השב"כ. החוקרים הצליחו להתחקות במדויק אחר נתיב בריחתם של הפורעים, לחשוף את זהותם של המעורבים המרכזיים בתקיפה הברוטלית ולהביא למעצרם בפעילות מבצעית ממוקדת. עם סיום גיבוש התשתית הראייתית המוצקה נגד השניים, הוגשה הצהרת תובע לבית המשפט, ובימים הקרובים צפוי להיות מוגש נגדם כתב אישום חמור ביותר בגין מעשיהם.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

דיווח על וידאו

שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

מהי הבעיה?