ההצבעה לכל אחת מהוועדות התקיימה במקביל, באופן חשאי מאחורי פרגוד שמוצב במליאה. חברי הכנסת נקראו להצביע כל אחד בתורו, על-פי סדר ה-א'-ב', קיבלו מעטפה וטופס עם תיבות סימון ולאחר שמילאו אותו הכניסו אותו למעטפה, אותה שילשלו לקלפי המוצבת במליאה. לאחר מכן הועלתה הקלפי ליציע הציבור, שם הצביעו באותו אופן חברי הכנסת השוהים בבידוד. בכל פעם יכנס ח"כ מבודד אחד ליציע ויצביע מאחורי פרגוד המוצב ביציע הציבור.
בתום ההצבעה ספרו חברי ועדת הקלפי את הקולות והתוצאות הוכרזו במליאה מיד עם סיום ספירת הקולות. יו"ר ועדת הקלפי הוא ח"כ איתן גינזבורג וחברי הוועדה הם קרן ברק, בועז טופורובסקי ויאיר גולן.
להלן התוצאות:
הוועדה לבחירת שופטים:
ח"כ צבי האוזר – 67
ח"כ אסנת הילה מארק – 56
ח"כ איילת שקד – 43
ח"כ קארין אלהרר – 47
הוועדה לבחירת דיינים:
ח"כ ישראל אייכלר – 83
חה"כ מרב מיכאלי – 66
חה"כ אילת שקד – 65
ח"כ צבי האוזר הגיב לתוצאות ואמר:
אני כאן כדי שנבחר את השופטים המיומנים והראויים ביותר. שוחרי הצדק והאמת. שופטים שמבינים את חשיבותה של הפרדת הרשויות במדינה דמוקרטית ואת חשיבות האמון ההדדי בין אותן רשויות ובינן לבין הציבור כולו. אלה העקרונות עליהם אני נאבק כל השנים ואמשיך לקדמם גם בתפקיד זה. עבודה קשה ומרובה לפנינו, אני מודה לחבריי על האמון ומבטיח לעשות את המיטב,