0%

המועמד של נתניהו לתפקיד המפכ"ל – ניצב בדימוס יעקב בורובסקי

המועמד של ראש הממשלה בנימין נתניהו לתפקיד מפכ"ל המשטרה הבא הוא ניצב בדימוס יעקב בורובסקי, בלשכת ראש הממשלה מכחישים את הדיווח: נתניהו לא עוסק בזה

מערכת המחדש
3 תגובות
המועמד של נתניהו לתפקיד המפכ"ל – ניצב בדימוס יעקב בורובסקי
יעקב ברובסקי צילום מאת בן קלמר/Flash90     

המועמד המועדף על נתניהו לתפקיד מפכ"ל המשטרה הוא עורך הדין וניצב בדימוס יעקב בורובסקי, כך מפרסם אמנון אברמוביץ בחדשות 12. צוות המשא ומתן של הליכוד העלה את שמו של בורובסקי כמועמד בשיחה עם צוות המשא ומתן של כחול לבן. בנוסף, ביקשו בליכוד לבטל את ועדת גולדברג, הוועדה למינוי בכירים – שאמורה לאשר את מינוי בורובסקי אם אכן יעבור בממשלה.

בורובסקי ייצג את משפחת נתניהו בפרשת המעונות. הוא עצמו נחשד בפלילים בשנת 2004, כשנחקר בחשד שהציע לראש הממשלה דאז אריאל שרון כי אם ימנה אותו למפכ"ל יזכה לטיפול אוהד וחיובי בתיק האי היווני. ב-2015 אמר בורובסקי בעקבות פרסום דוח מבקר שביקר את התנהלותו של נתניהו במעונו: "תנו שקט לראש הממשלה, תנו לו לעבוד באשר הוא".

לשכת נתניהו: רה"מ לא עוסק בנושא

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture