בית בשדרות נפגע במטח של שבעה שיגורים שנורה לפנות בוקר (שישי) מרצועת עזה לעבר העיר, ניר עם ואיבים. שלוש נפגעות חרדה טופלו בבית שנפגע, ואישה שנחבלה בדרך למרחב המוגן בעיר טופלה גם היא. בשלב זה לא ברור אם הרקטה שפגעה בבית התפוצצה באוויר בטרם נפלה, וייתכן גם שהבית ספג פגיעה ישירה. צה"ל תקף בשעות הבוקר בדרום רצועת עזה בתגובה למטח.
המטח לאזור שדרות נורה בזמן שצה"ל תקף יעדי טרור ברצועת עזה, בתגובה לירי שלוש רקטות ששוגרו בשעה 23:29 לעבר עין השלושה וכיסופים. עוד לפני כן, בשעות הערב, נורו רקטות שנפלו בסמוך לגדר המערכת, לא ברור אם בשטח ישראל. בסך הכל שוגרו 12 רקטות מרצועת עזה לשטח ישראל מאתמול.
שלמה מלכה שביתו נפגע במטח לשדרות אמר ל'ווינט' כי "לא שמענו את האזעקה, ופתאום היה פיצוץ גדול. קמנו מהמיטה ורצנו לממד. אחר כך יצאתי וראיתי את ההרס. כל המטבח נהרס, האוכל לשבת נהרס".
הפגיעה במטבח בית: