0%

תמיכת יחד ביהדות התורה: המטרה 8 מנדטים, ההבטחה תפקיד שר לאלי ישי,

לאחר חתימת ההסכם בין יו"ר יחד ליהדות התורה נחשפים חלקי ההסכם בהם היה מעורב באופן ישיר ראש הממשלה

מערכת המחדש
תגובה אחת

על פי הפרסומים תפקיד שר הובטח לאלי ישי על ידי ראש הממשלה במידה ותמיכה של רבו הרב מאזוז ברשימת יהדות התורה תביא לתוצאה של 8 מנדטים למפלגה האשכנזית.

הערב את הפרטים יו"ר יחד אלי ישי אישר בראיון ל'קול ברמה' לדבריו, "ראש הממשלה היה מודע לאורך כל הדרך למהלך עם יהדות התורה. יתכן שבסופו של דבר אני יכנס לממשלה הבאה כשר מתוך רצון של ראש הממשלה. לא ביקשתי זאת מיהדות התורה, מחר ייצא מכתב תמיכה של מרן הרב מזוז ביהדות התורה. אין הרבה זמן, אבל בזמן שנותר נעשה הכל למען הצלחתה של יהדות התורה בבחירות".

עוד הוסיף ישי כי : "למען עולם התורה, החלטנו להציל אלפי קולות ולתמוך ביהדות התורה. החיבור הזה טוב לעולם התורה, הוא מביא אחדות". לדבריו, "יש לנו תנועה עם עשרות מסדות שצריכים שידאגו להם. לכל זה יש עכשיו כתובות עד הבחירות הבאות שכנראה יהיו בעוד שנתיים".

כזכור היום נחשף כי יהדות התורה סגרה דיל עם יו"ר מפלגת יחד אלי ישי על תמיכתו ביהדות התורה. וכך למעשה נמנע מצב בו מפלגה חרדית היתה מביאה לאובדן של קולות רבים וחשובים בבחירות עקב כך שלא היתה עוברת את אחוז החסימה.

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture