0%

לפנו"ב: חילוץ לכודים בשריפה שפרצה בדירה בבני ברק

בשעה 03:00 לפנות בוקר, לוחמי האש חילצו לכודים משריפה שפרצה בדירה ברחוב רש״י בעיר בני ברק, לכודים בהם פעוטות חולצו מהמקןם

מערכת המחדש
7 תגובות

סמוך לשעה 3 לפנות בוקר התקבלו מספר קריאות במוקד 102 המחוזי בדבר שריפה בדירה ברחוב רש"י בבני ברק.

למקום הוזנקו 3 צוותים בפיקוד מפקד המשמרת.
הצוותים זיהו במקום להבות בדירה בקומה הראשונה מתוך 3 קומות של המבנה. מייד בוצעו חדירה לדירה לצורך סריקה וכיבוי וכן בוצעו סריקות לאיתור נפגעים בדירות הנוספות במבנה.


בדירה הבוערת, אשר היתה כולה אפופת עשן, איתרו הלוחמים אזרח מבוגר מעורפל הכרה. הלוחמים חיברו לו מסיכת חילוץ לצורך הזרמת אוויר נקי ופינו אותו אל צוותי מד"א שהמתינו למטה. בנוסף, חולצה דיירת נוספת במצב קל והועברה גם היא ע"י מד"א להמשך טיפול.


לוחמי האש השתלטו על הבעירה בדירה ומנעו את התפשטות השריפה אל דירות נוספות. הצוותים המשיכו בסריקות בבניין אשר כולו היה אפוף עשן והוציאו את הדיירים מן המבנה עד איוורורו מן העשן הרב שהצטבר.

חוקר דליקות הוזמן למקום לבדיקת סיבת פרוץ הדליקה.

רשף דדי קולימר: " אירוע זה הוא דוגמא מצויינת לאירוע שבמידה והיה מותקן גלאי עשן, התוצאה הסופית היתה ניראת אחרת: בין אם אירוע ללא נפגעים- שמיעת צפצוף הגלאי ויציאה מהדירה ובין אם זיהוי מוקדם של השריפה- הודעה מוקדמת יותר לכבאות והצלה ואף יתכן כיבוי על ידי השכנים בציוד כיבוי מקומי במידה ונמצא."

צילום: כבאות והצלה בני ברק

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.