0%

צפו והתרגשו! שרוליק רייזמן והאמנים מבקשים מהקב"ה – "זכרנו לחיים"

ערב ראש השנה תשפ"א יש כל כך הרבה דברים על הראש אבל שרוליק רייזמן ידידם של כל גדולי המוזיקאים בחר לכנס אותם יחד אל בית הכנסת "עץ חיים" לתפילה ותחנונים לפני בורא עולם שיסיר את הגזירה הנוראה מלפניו ושיזכור אותנו לחיים טובים ולבקש ממנו "כתבנו בספר החיים למענך אלוקים חיים".

ישראל רוזן
14 תגובות
צפו והתרגשו! שרוליק רייזמן והאמנים מבקשים מהקב"ה - "זכרנו לחיים"

מכל מקום שאתם נמצאים בואו ותצטרפו לתפילה הזכה והמרגשת. כתיבה וחתימה טובה!

video
play-rounded-fill

מילים:

"זָכְרֵנוּ לְחַיִּים, מֶלֶךְ חָפֵץ בַּחַיִּים, וְכָתְבֵנוּ בְּסֵפֶר הַחַיִּים, לְמַעַנְךָ אֱלֹוקִים חַיִּים".

קרדיטים:

לחן: ר' משה גולדמן | הפקה: לייבי שצ'רנסקי ('תשמחו על לייבי') | עיבוד מוזיקלי: שמוליק לוטרמן | מיקס: יענקי כהן | צילום: שלום גילברט | הוקלט באולפני Yanky cohen ובאולפני TENOR – מיכאל צי | ניו מדיה: פרסום בחזית.

משתתפים:

ארי היל, דוד הלר, דוד קליגר, חונא דייטש, יואלי קליין, יוסי רוזנברג, יענקי כהן, יענקי לנדאו, לייבי שצ'רנסקי, מוטי הלר, מוישי הלר, נטע לוין, שמוליק לוטרמן, שעיה גרוס.

הכתבה עניינה אותך?

0%
100%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture