0%

תיעוד: שוטר מעיף דלי על חרדי בביתר עילית

במשטרה בודקים סרטון בו תועד שוטר יס"מ משליך דלי לעבר ילד חרדי בביתר עילית.

שמחה חסיד
331 תגובות

משטרה בודקים סרטון שבו תועד שוטר יס"מ משליך דלי לעבר ילד חרדי בביתר עילית.

מיד לאחר מכן השוטר לופת את ידיו סביב ראשו של הילד, ויחד עם שוטר נוסף מובילים אותו לכאורה לכיוון ניידת המשטרה.

מהמשטרה נמסר "החשוד נצפה משליך בלוק לעבר הרכב המשטרתי, אך לצד זאת אנו רואים בחומרה את התנהלות השוטר במקום שנוגדת את ערכי הארגון. התיעוד יועבר לבדיקת מח"ש בהקדם"

[fvplayer id="2367"]

מעיריית ביתר עילית נמסר כי בתגובה לתיעוד האירוע שוחח ראש העיר, מאיר רובינשטיין עם מפקד תחנת עציון סנ"צ ניר ליפשיץ, ובמהלך השיחה גינהאת האלימות מצד שוטרי יס"מ שהובאו אל העיר.

ראש העיר ציין כי מפקד התחנה גילה רגישות רבה לאורך כל התקופה האחרונה, אך למרבה הצער, הכנסת כוחות יס״מ שאינם פועלים כמצופה, וגוררים ילדים ברחובות, גורמת למראות המזעזעים הללו.

"כולי תקווה שמדובר במעידה חד פעמית ומראות כאלו לא יישנו. בד בבד, אני פונה לתושבים ומבקש: שמרו על הנחיות הבריאות כפי שהורו אותנו גדולי ישראל", הוסיף רובינשטיין.

יו"ר סיעת ש"ס בכנסת ח"כ מיכאל מלכיאלי:

"המראות מביתר עילית קשים ביותר. מהתמונות אפשר לחשוב שמדובר בהסתערות המונית של שוטרי היס"מ על מחבל מתאבד עם מטען נפץ. הגיע הזמן לרענן את הנהלים. בד בבד, אני מגנה כל פורעי חוק שנוקטים באלימות כנגד השוטרים שפועלים ללא הפסקה בימים אלו".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?