מנהל בית החולים מעייני הישועה בבני ברק, פרופ' מוטי רביד בן ה-84, מותח מזה תקופה ארוכה ביקורת קשה על התנהלות המגזר החרדי במשבר הקורונה, הבוקר (חמישי) הוא הלך צעד קדימה והסית בצורה חמורה ביותר
"לא היה עד היום קהל שלם שפורק עול בצורה כזאת והורג אנשים. אני לא מבין מה הקשר בין דת לבין מה שהם עושים. הם התחנכו לקבל הכל ולא לתת כלום במשך שנים", אמר רביד בראיון לכאן ב'.
איש התקשורת ישראל כהן הגיב: "פרופ׳ רביד חייב לעוף הביתה עוד היום. הנהלת בית חולים מעייני הישועה חייבים להראות לו את הדרך החוצה, אחרי שהכליל בצורה בוטה את כל המגזר החרדי"
העיתונאי יאיר אטינגר העריך כי רביד בדרך לפוליטיקה למפלגתו של יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן
העיתונאי יוסי אליטוב כתה כי: סדרת הראיונות על המגזר של פרופ׳ מוטי רביד, הגיעה לאחר שהנהלת המרכז הרפואי ״מעייני הישועה״, בראשות שלמה רוטשילד, אותתה לרביד על כוונתה לפטרו בקרוב. מעניין לשמוע תגובה רשמית מהמרכז הרפואי על עתידו של רביד ועל ראיונותיו האחרונים לתקשורת.