0%

גפני: אנחנו לא בכיס של נתניהו, אבל בנט וגנץ הם לא אלטרנטיבה • האזינו

"בנט בחור טוב, אבל הוא לא אלטרנטיבה. אין לו סיכוי ואנחנו לא הולכים איתו, אז אני פטור מלחשוב האם הוא מתאים להיות ראש ממשלה" אמר חבר הכנסת משה גפני יו"ר דגל התורה, לדבריו נתניהו מנצל את העובדה שאין לו אלטרנטיבה

מערכת המחדש
10 תגובות
גפני: אנחנו לא בכיס של נתניהו, אבל בנט וגנץ הם לא אלטרנטיבה • האזינו
משה גפני// צילום: יונתן סינדל/פלאש 90

ח"כ משה גפני אומר הבוקר לקרן מרציאנו כי מפלגת יהדות התורה נאלצת לתמוך בנתניהו כי אין לה אלטרנטיבה אחרת.

"אני אומר לרה"מ ‎שאנחנו לא בכיס שלו, אבל אין כרגע חלופה והוא מנצל את זה"‏, אמר גפני בגלי צה"ל.

הוא התייחס גם למועמדות אפשרית לראשות הממשלה של יו"ר ימינה נפתלי בנט. "בנט בחור טוב, אבל הוא לא אלטרנטיבה. אין לו סיכוי ואנחנו לא הולכים איתו, אז אני פטור מלחשוב האם הוא מתאים להיות ראש ממשלה"

על נתניהו: "אני אומר לרה"מ ‎שאנחנו לא בכיס שלו, אבל אין כרגע חלופה והוא מנצל את זה"‏.


על בנט: "בנט בחור טוב, אבל הוא לא אלטרנטיבה. אין לו סיכוי ואנחנו לא הולכים איתו, אז אני פטור מלחשוב האם הוא מתאים להיות ראש ממשלה".


על גנץ: "הוא חתם על הסכם שהוא מביא את חוק הגיוס בתחילת הקדנציה. עכשיו הוא מתנה את העניין בדיונים עם נתניהו? הוא רוצה לריב איתנו? שיריב".


על ההסתה נגד הציבור החרדי אמר גפני: "לא נוח לכם לשמוע, תשמעו: האם יש עיתונאי חילוני שידע לומר מילה טובה על האמא החרדית עם שמונה ילדים שצריכה לשכן ילד מבודד באמבטיה כדי להוריד את התחלואה. אתם לא מתביישים? אני מהפרשה הזאת למדתי, שכמה שאני רוצה שנחיה יחד החרדים והחילונים ושנשמור האחד על השני – אתם במבחן הזה נכשלתם!".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture