יו"ר "ימינה" נפתלי בנט תקף היום (רביעי) את מדיניות אכיפת הנחיות הסגר במגזר החרדי תוך שימוש במילים של גדולי שונאי המגזר החרדי "נתניהו בהתנהגותו הביא עלינו את המצב שבו כל אחד עושה דין לעצמו", אמר. "הפוליטיקאים החרדים עושים דין לעצמם ומסכנים את הציבור שלהם ואת כלל אזרחי ישראל"
"חוקיה של מדינה אינם בגדר המלצה בלבד", כתב בנט. "נתניהו בהתנהגותו הביא עלינו את המצב שבו כל אחד עושה דין לעצמו. כך החיסונים נלקחו על ידי חולדאי לצרכים פוליטיים, והפוליטיקאים החרדים עושים דין לעצמם ומסכנים את הציבור שלהם ואת כלל אזרחי ישראל".
"אובדן השליטה הזה הוא לצערי רעה חולה של שלטון נתניהו, שבעצמו לא ידע לתת דוגמה אישית, והניח אינטרסים פוליטיים ואישיים מעל לטובת המדינה. גם הסקטורים שכביכול מרוויחים מהאנרכיה הזאת נפגעים ממנה: במקום חיסון מסודר למורים קיבלנו פעולת יח"צ לראווה עבור מפלגת חולדאי שפגעה ביכולת לקדם מהלך ארצי דומה".
"במקום חיסול מהיר של התחלואה במגזר החרדי, קיבלנו גמגום שמאריך סגר ומגביר שנאה", כתב יו"ר ימינה. "חלק מההורים וממנהלי המוסדות מהמגזר החרדי פונים אליי ומתחננים לאכיפה שתחזיר את האחריות מהם למדינה.עם כל הכבוד, לא מדינת תל אביב תעשה דין לעצמה ולא יהיה דין שונה בבני ברק. כפי שלא אאפשר להפלות לרעה ילד המגזר החרדי כך לא אאפשר להפלות לרעה ילד שאינו מהמגזר החרדי".
"במשמרת שלי כראש הממשלה לא תהיינה הפגנות הדבקה המוניות ולא יהיה מצב שתלמידי החינוך הממלכתי בבית בעוד שלימודים מתקיימים בחינוך העצמאי. אצלי תהיה שותפות, לא סחטנות. השתתפות, ולא בדלנות. מדינת ישראל היא הריבון פה". אמר יו"ר ימינה