ארס עקרבים הוא הנוזל היקר ביותר בעולם, ומחירו עד 10 מיליון דולר לליטר אחד. להשיג גלון של ארס זה כבר עסק קשה עד בלתי אפשרי.
כדי להשיג כמות של ארס המוות של עקרב, החוקר צריך לסכן את עצמו ו'לחלוב' את העקרב באופן ידני. אך החוקר שסיכן את עצמו והצליח להשיג כמות מהנוזל הנדיר יוכל לעשות עליו הון. מרכיב אחד בארס הכלורוטוקסין, התגלה כמרכיב תרופתי דרמטי לטיפול בגידולים במוח, רכיבים אחרים בארס הוכחו כיעילים לוויסות אינסולין וטיפול בסוכרת. זה מאוד חשוב לתעשייה הרפואית, ומעבדות מחקר מוכנות לשלם הון רב עבור החומר.
המחסור והקושי בהשגת הארס ממלא תפקיד עיקרי בתג המחיר הגבוה שלו. עקרב מבוגר אחד מניב לכל היותר 2 מ"ג ארס בכל פעם. ובהתחשב בכך שאת העקרבים כמעט תמיד חולבים בעבודת יד, אחד בכל פעם, ושלעקרב לוקח 2-3 שבועות למלא מחדש את בלוטות הארס שלו, = מילוי של ליטר אחד מהחומר הנדיר הוא משימה מורכבת ומסוכנת כאחד.