0%

הזוי: פחד מהקורונה ונשאר ללון בשדה התעופה שלושה חודשים

בדיקת תעודת זהות פשוטה ע"י שוטרי שיקגו השאירה אותם בהלם מוחלט: אדם התגורר שלושה חודשים בשדה התעופה. בגלל חשש לטוס הביתה ללוס אנג'לס בגלל הפחד מקורונה.

חזקי ליפשיץ
אין תגובות
הזוי: פחד מהקורונה ונשאר ללון בשדה התעופה שלושה חודשים
חיטוי מטוס לקראת טיסה | צילום: Olivier Fitoussi/Flash90

השוטרים ממשטרת שיקגו שעצרו אותו בשדה התעופה נדהמו לשמוע את סיפורו. האיש בן ה36  נעצר בשבת לאחר שצוות חברת התעופה ביקש ממנו להציג את תעודת הזהות שלו הוא הצביע על תג עליו מופיע שמו שם מנהל תפעול שכבר לא עובד שם 3 חודשים.

המשטרה אומרת כי הוא הגיע בטיסה מלוס אנג'לס לשדה התעופה הבינלאומי ב -19 באוקטובר. "הוא מצא את תג המנהל בשדה התעופה ו"פחד לחזור הביתה בגלל הקורונה", אמרה עוזרת התובע העירוני.

מחלקת התעופה בשיקגו, המפקחת על שדות התעופה בעיר, הוציאה הודעה: "האירוע נמצא בחקירה, אך בינתיים ברור כי האדם הזה לא היווה סיכון ביטחוני לשדה התעופה או לציבור הנוסעים".

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture