0%

לפיד נגד בן גביר: "מפלגה שמייצגת את הרוצח ברוך גולדשטיין"

לפני שעה קלה פרסם יו"ר האופוזיציה סדרת ציוצים בחשבון הטוויטר שלו נגד סמוטריץ' והחיבור של עם בן גביר, יו"ר עוצמה יהודית הגיב: "עם ישראל יצטרך לבחור בין ממשלה בה יזבק היא שרת החינוך ואחמד טיבי הוא שר הביטחון, לבין ממשלת ימין חזקה"

חיים יעקובזון
26 תגובות
לפיד נגד בן גביר: "מפלגה שמייצגת את הרוצח ברוך גולדשטיין"
יאיר לפיד | צילום: Tomer Neuberg/Flash90

יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד הוציא סדרת ציוצים נגד החיבור של איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ', לפיד השווה בין מפלגת עוצמה יהודית לברוך גולדשטיין. איתמר בן גביר, הגיב לסדרת הציוצים וכתב: "לפיד בלחץ וטוב שכך. החיבור בציונות הדתית שוב יזרוק אותו לאופוזיציה ויביא ל-61 מנדטים לממשלת ימין".

עוד כתב: "מבחינתו של לפיד, הקמת ממשלה בתמיכת בל"ד, עם המעריצה של הרוצח סמיר קונטאר ועם היועץ הבכיר של ערפאת היא לגיטימית. בבחירות האלו עם ישראל יצטרך לבחור בין ממשלה בה יזבק היא שרת החינוך ואחמד טיבי הוא שר הביטחון, לבין ממשלת ימין חזקה עם ציונות דתית גדולה".

לפיד נגד בן גביר: "מפלגה שמייצגת את הרוצח ברוך גולדשטיין"
לפיד נגד בן גביר: "מפלגה שמייצגת את הרוצח ברוך גולדשטיין" 1

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture