0%

אחרי 35 שנה המחבל רושדי אבו-מוך שוחרר • צפו

המחבל הישראלי רושדי אבו-מוך מבאקה אל גרבייה שרצח את החייל משה תמם ז"ל ב-1984 שוחרר הבוקר מהכלא לאחר שריצה 35 שנות מאסר

עידו חן
77 תגובות
אחרי 35 שנה המחבל רושדי אבו-מוך שוחרר • צפו

המחבל הערבי-הישראלי רושדי אבו-מוך, שרצח את החייל משה תמם בשנת 1984 וריצה 35 שנות מאסר במסגרת מאסר עולם קצוב, השתחרר הבוקר (שני) מבית הכלא קציעות. הוא צפוי להמשיך לביתו בבאקה אל-גרבייה – ולחגיגות קבלת הפנים שאותן ניסו במשפחת תמם למנוע. 

בני משפחתו של החייל דורשים גם לשלול לאלתר את אזרחות המחבל, ואתמול אף פנו בנושא לשר הפנים אריה דרעי ולשר לביטחון הפנים אמיר אוחנה.

אחייניתו של משה, ד"ר אורטל תמם, אמרה לווינט כי לאחר שחרור המחבל: "כמשפחה, היום הלב שלנו נשבר. לראות את הרוצח של דוד שלי משתחרר כגיבור, מתקבל בהערצה וחוזר לחייו במושב צמוד לבית משפחתי זה שברון לב שגורם לפצע לחזור ולדמם שוב ושוב. הפגיעה פה היא כפולה ומכופלת – לא במשפחה שכולה אחת אלא בעם ישראל כולו".

play-rounded-fill

הכתבה עניינה אותך?

100%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    דיווח על וידאו

    שימו לב! מערכת זו נועדה לדיווח על בעיות בלבד.
    תגובות המיועדות לפרסום, ניתן להשאיר בתחתית העמוד.

    מהי הבעיה?

    Hide picture