0%

ישיבת היערכות מיוחדת בעיריית ירושלים לקראת שנת שמיטה בהשתתפות הגר"י אפרתי

קרבה שנת השבע: הבוקר התקיימה ישיבת היערכות מיוחדת של עיריית ירושלים לקראת שנת השמיטה. באירוע של מנהל תפעול עם כל ראשי האגפים בהשתתפות הגר"י אפרתי ראש בית המדרש להלכה בהתיישבות

חזקי ליפשיץ
אין תגובות
ישיבת היערכות מיוחדת בעיריית ירושלים לקראת שנת שמיטה בהשתתפות הגר"י אפרתי

מינהל התפעול בעיריית ירושלים התכנסו היום עם כל ראשי האגפים בהשתתפות הגר"י אפרתי ראש בית המדרש להלכה בהתיישבות להיערכות לקראת שנת השמיטה, ראש העיר דיבר בדיון על הזכות הגדולה במשמרת שלו לזכות לקיים את דיני השמיטה.

הגר"י אפרתי שליט"א דיבר והסביר להיערכות מתאימה על פי הלכה. מנהל אגף תפעול מר איציק נידאם הנחה את מנהלי כל האגפים להתאים את התוכניות והעבודות כפי הנהלים שיתקבלו. בדיון נאמו גם אליעזר ראוכברגר ויוסי דייטש.

ישיבת היערכות מיוחדת בעיריית ירושלים לקראת שנת שמיטה בהשתתפות הגר"י אפרתי

בהמשך יערך יום עיון והשתלמות מיוחד לשמיטה מאת רבני ויועצי בית המדרש להלכה בהתישבות עבור מנהלי האגפים וצוותות העבודה לליבון ולימוד כל ההתנהלות בשנה הקרובה בשמירת שמיטה כהלכתה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture