0%
הותר לפרסום

ההרוגים בהתרסקות המטוס: עד התביעה במשפט נתניהו ורעייתו

הבוקר הותר לפרסום כי זהותם של ההרוגים הם עד התביעה במפשט נתניהו ומי שכיהן בתפקיד בכיר במשרד התקשורת, חיים גירון שנספה באסון יחד עם רעייתו. גירון כיהן בעבר כסמנכ"ל הנדסה ורישוי במשרד התקשורת ובעקבות כך שימש כעד תביעה במשפט נתניהו בתיק 4,000 הנוגע לפרשיית בזק-וואלה.

חזקי ליפשיץ
3 תגובות
ההרוגים בהתרסקות המטוס: עד התביעה במשפט נתניהו ורעייתו
חיים גרון

אתמול בערב (שני) דווח על התרסקות מטוס פרטי ובו שני ישראלים, סמוך לחופי יוון, בים האגאי. מדובר במטוס פרטי שמסיבות לא ברורות לא הצליח לנחות והתרסק סמוך לאי סאמוס.

הבוקר הותר לפרסום כי ההורגים הם חיים ואסתי גרון, תושבי תל אביב כבני 70. חיים גרון היה בעבר סמנכ"ל במשרד התקשורת, והוא אחד מעדי התביעה במשפטו של ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו. השניים הותירו אחריהם שלושה בנים וכמה נכדים.

כלי התקשורת ביוון, שדיווחו על התרסקות המטוס הקל מדגם ססנה 182, ציינו כי סיבת ההתרסקות עדיין אינה ידועה. ככל הנראה מדובר בקשיים טכניים לקראת הנחיתה.

למטוס שהתרסק יש יכולת לשאת עד ארבעה נוסעים ולהגיע ישירות לאיי יוון. הדגם משמש בעיקר לטיסות הכשרה, טיסות פנאי ומשימות קלות כמו דיווחי תנועה ותצפיות אזרחיות.

העיתונאי איתי בלומנטל הביא עדויות לפיהם לפני שהמריא ליוון מחיפה, מטוס הססנה (4X-CHZ) היה מוצף בשמן שהשפריץ מהמנוע. טייסים במסלול העירו לטייס על נזילת השמן משמעותית וייעצו לו להזמין מכונאי אך הוא אמר שזה בסדר ("שכחתי לסגור את המיכל"), ניגב את השמן בסמרטוטים והמריא ליוון.

גרון, עו"ד במקצועו, היה ממובילי מאבק גמלאי משרד התקשורת להיות מטופלים על ידי המשרד, לאחר שהועברו לטיפול דואר ישראל – וייצג את התובעים בתיק לצד עו"ד יגאל לוי – אף הוא בכיר לשעבר במשרד.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    כתבות נוספות

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture