חקירת התאונה הקטלנית בגליל: לנהג האוטובוס, אשר בסון שנהרג אף הוא בתאונה היו 51 הרשעות תעבורה קודמות, מאז הוציא את רישיון הנהיגיה שלו לפני 55 שנים.
מחקירת המשטרה עולה כי נהג האוטובוס סטה מהנתיב בו נסע בקו הפרדה רצוץ, פגע ברכב נוסף אותו חתך לשניים ואז פגע במונית בו נסעו חמישה בני משפחת בן אלי שארבעה מהם נהרגו בתאונה המחרידה.
אמש הותר לפרסום כי ארבעה בני משפחת בן אלי ממעלות תרשיחא: האם מורן הבן דקל בן ה-15, ליאם בן 11 והבת אנאל בת ה-5, הם ההרוגים בתאונה. ההרוג החמישי הוא נהג האוטובוס שהיה מעורב בתאונה – אשר בסון, בן 76 מקריית ים.
הבוקר עדכנו מבית החולים 'רמב"ם' בחיפה שם מאושפז אבי המשפחה, כי הוא מונשם ומורדם בטיפול נמרץ כללי. מצבו מוגדר בינוני-קשה
במשטרה ימשיכו היום בגביית עדויות, החקירה צפויה להתמקד בשאלה מה גרם לסטייתו של האוטובוס, ב- ynet פורסם כי בין היתר ייבדק אם אירוע רפואי כלשהו גרם לנהג לסטות.