0%
חשש ממסיבות

פרויקטור הקורונה: הגל החמישי החל

על רקע העלייה במקדם ההדבקה - פרופ' זרקא אומר: "אנחנו כבר לא בין הגלים", חשש ממסיבות החנוכה בכל רחבי הארץ

מערכת המחדש
תגובה אחת
פרויקטור הקורונה: הגל החמישי החל
הפרויקטור זרקא צילום: אוליבייה פיטוסי/פלאש90

במשרד הבריאות חוששים מהדבקה המונית במסיבות חנוכה, וכי אם תימשך העלייה, ישקלו להחזיר את המגבלות האחרונות, בהן צמצום התקהלויות בתוך מבנים מ-600 ל-400, צמצום אירועים ללא תו ירוק בתוך מבנים מ-100 ל-50 והחזרת המסיכות באוויר הפתוח.

על רקע העלייה במקדם ההדבקה, ממונה הקורונה פרופ' סלמן זרקא מודה הערב (רביעי) כי הגל החמישי של מגפת הקורונה בישראל התחיל. בשיחה עם כאן 11 הוא אמר: "אנחנו כבר לא בין הגלים – אנחנו בתחילתו של גל".

"כשחשבנו על גל חמישי לא חשבנו על העלייה הזאת, חשבנו על ייבוא ווריאנט חדש מחו"ל, על מה שקורה כרגע באירופה. העלייה הזאת במקדם ההדבקה היא מהירה מדי ומוקדמת מדי, אני לא רוצה לקרוא לה גל חמישי או גל בכלל, אני רוצה את עזרת הציבור שנכבה אותה ונחזור לגרף היורד". 

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture