0%
הפיגוע בחומש:

חודש וחצי לאחר הרצח: הורי התלמידים ביקרו בישיבת חומש

כחודש וחצי לאחר הפיגוע הקטלני בו נרצח הק' יהודה דימנטמן הי"ד, הגיעו כ50 הורים של תלמידי ואברכי הישיבה בחומש לביקור במתחם

איצלה כץ
אין תגובות
חודש וחצי לאחר הרצח: הורי התלמידים ביקרו בישיבת חומש
הורי התלמידים בישיבת חומש

חודש וחצי לאחר פיגוע הירי הקטלני שאירע בחומש, בו נרצח תלמיד ישיבת חומש יהודה דימנטמן הי"ד, הגיעו אמש (שלישי) כ-50 מהורי הבחורים והאברכים הלומדים בישיבה, למפגש מיוחד בחומש.

ההורים ערכו לימוד משותף יחד עם בניהם, ולאחר מכן השתתפו בסעודת ראש חודש חגיגית שאורגנה מטעם הישיבה. בנוסף, צוות הישיבה ערך להורים סיור במקום, וסיפר להם על המתרחש בחומש במהלך החודש וחצי האחרונים מאז הירצחו של יהודה הי"ד.

בישיבת חומש אומרים כי "להורים המופלאים יש לא פחות מסירות נפש מלתלמידים בישיבה; הנכונות שלהם לשלוח את בניהם ללמוד בישיבת חומש, מתוך הבנה כי מדובר בהקרבה ובמשימה שלא כל אחד יכול לעמוד בה, היא היא מסירות נפש אמיתית כשלעצמה".

"אנחנו שמחים על הביקור המיוחד, ודלתנו תמיד פתוחה בפני ההורים היקרים, ובפני כל יהודי שרוצה ליטול חלק במשימה הלאומית של ישיבת חומש – לימוד תורה ויישוב ארץ ישראל כאחד" סיכמו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture