0%

אזהרה! סרטון מחלחל במיוחד – קמפיין 'ישראל ביתנו' בגרסה הכי אנטישמית שתראו – צפו:

ישראל ביתנו ואביגדור ליברמן ממשיכים במקביל לפזר נתונים שקריים כנגד הציבור החרדי. רק בשבוע שעבר שוב התבטא בנושא משגיחי הכשרות ומסר נתונים שקריים כאילו שהם חיים על חשבון כולנו

מערכת המחדש
3 תגובות

אביגדור ליברמן ממשיך לפזר שנאה והסתה קשה כנגד החרדים. בסרטון מטריד ומסית שהופץ בקריאה להצביע ל״ישראל ביתנו״, מוצגים החרדים כאוכלי חינם, כנטל כבד על אזרחי ישראל וככאלה שאינם משכילים, בורים ממש, לא יודעים דבר ומהווים רק מטרד חברתי.

ליברמן, ממשיך בקמפיין השנאה הקשה וזאת מבלי שהוגשה תלונה במשטרה נגדו ונגד מפלגתו. קמפיין שנאה כזה ראוי שיפסול את מפלגתו מלרוץ בבחירות.

מבחינת אביגדור ליברמן, החרדים הם הנטל על הציבור. קצבאות ודיור מוגן רב ברחבי הארץ שבהם מאוכלסת אוכלוסיה בוגרת מחבר העמים ובחינם לא מוזכרת כלל בדבריו. העלויות האלה גדולות בהרבה מהעלויות הכספיות הניתנות לציבור שהוא רואה בו את תומכיו.

הכתבה עניינה אותך?

0%
100%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture