0%
שומר על עמימות

בכירים בקואליציה מעריכים: אורבך כבר החליט לפרוש

בכירים בקואלציה העריכו כי אורבך כבר החליט בליבו לפרוש אך אך עדיין לא החליט על העיתוי. אתמול דווח שאורבך בוחן את האפשרות לתמוך בפיזור הכנסת בכדי לאפשר מגעים להקמת ממשלת ימין

מערכת המחדש
אין תגובות
בכירים בקואליציה מעריכים: אורבך כבר החליט לפרוש
ניר אורבך ביציאה ממשרד ראש הממשלה// צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

בכירים בקואליציה העריכו אמש (ראשון) שחבר הכנסת ניר אורבך מ'ימינה' כבר החליט לפרוש מהקואליציה, אולם הוא שומר עדיין על עמימות בכל הנוגע לעיתוי ההודעה, כך דווח ב'ידיעות אחרונות'.

אתמול נפגשו אורבך ובנט פעמיים בבוקר קודם ישיבת הממשלה ובערב, בפגישה השנייה נכח טל גן צבי ראש הסגל לשעבר של רה"מ בנט ומי שבתפקידו בממשלה החזיק את אורבך.

בניגוד לפגישתם ביום חמישי, אתמול לא פרסמו אורבך ובנט הודעה בנושא פגישתם ומה עלה בפגישה, אתמול דווח ב'וואלה' כי אורבך בוחן את האפשרות לתמוך בחוק פיזור הכנסת בקריאה טרומית בכדי לאפשר מגעים להקמת ממשלת ימין חלופית בכנסת הנוכחית מבלי לקיים בחירות.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.