0%
המתקפה וההצעה לגפני

"אין פשרות": זה התיק שגולדקנופף ידרוש אחרי הבחירות

מועמד 'אגו"י לכנסת, הרב יצחק גולדקנופף, אומר בראיון כי יתבע את תיק האוצר בממשלה הבאה שתקום: "בעניין הזה אין שום פשרות". בנוסף תקף ואמר כי "גפני רוצה להיות מנהיג הציבור החרדי כולו בלי שום הצדקה"

אלימלך יונה
6 תגובות
"אין פשרות": זה התיק שגולדקנופף ידרוש אחרי הבחירות
יצחק גולדקנופף ביציאה מכינוס מועצת גדולי התורה// צילום: יוני קניג, המחדש

מועמד 'אגודת ישראל' לכנסת, הרב יצחק גולדקנופף, אומר בראיון כי יתבע את תיק האוצר בממשלה הבאה. "בעניין הזה אין לי שום פשרות", את הדברים אמר לעיתונאי שלום ירושלמי ב'זמן ישראל'.

לדבריו: "אם אני המנדט ה-61, למה שאתפשר על התפקיד הזה? אם בנט יכול להיות ראש ממשלה עם שישה מנדטים, גם אני יכול להיות שר אוצר".

גולדקנופף סיפר על תוכניותיו אחרי שייבחר לכנסת: "אם אהיה שר האוצר, אטיל מייד פיקוח על מוצרי עוף ובשר. לא יכול להיות שילדים לא יאכלו כאן אוכל מזין".

בהמשך תקף הח"כ לעתיד את יו"ר דגל התורה, משה גפני: "גפני רוצה להיות מנהיג הציבור החרדי כולו בלי שום הצדקה", לפי הדיווח של ירושלמי, מקורביו של גולדקנופף אומרים שגפני חושש שגולדקנופף יאפיל עליו בכנסת. לגולדקנופף יש הצעת פשרה לגפני: גולדקנופף ייקח את ועדת הכספים וגפני יישאר יו"ר הרשימה.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture