0%

נחש נמצא בחבילת שעועית של תנובה: יבוצע ריקול

סנפרוסט מבקשת לעדכן את ציבור הצרכנים כי עקב הימצאות גוף זר מהשדה שהתגלה בשקית בודדת של שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת בכשרות רגילה יתבצע איסוף יזום של המוצרים

מערכת המחדש
אין תגובות

חברת סנפרוסט הודיעה הערב (מוצאי שבת) למשרד הבריאות על עצירת השיווק של מוצרי השעועית לשבוע הקרוב, זאת לאחר שנמצא חלק מנחש במוצר.

ההודעה מגיעה אחרי 5 ימים שהחברה סירבה לבצע ריקול ולהודיע לצרכנים – זאת למרות שהגיעו תלונות מהצרכנים, כך נודע אמש ל-N12. "אנו מתנצלים על התקלה הנקדותית ונמשיך לפעול לטובת הבטחת האיכות ותקינות המוצרים", נכתב בהודעה לצרכנים.

סנפרוסט הודיעה על הריקול רק לאחר אזהרה של המשרד שהם יזומנו לשימוע. באותה ההודעה ששיגרו אתמול במשרד הבריאות לחברת סנפרוסט נאמר כי "לאחר שיחות עם החברה הורה משרד הבריאות היום למפעל לבצע החזרה יזומה בכפוף לשימוע בטרם יפעיל המשרד את הסמכויות המוקנות לו לפי דין. החברה הודיעה שאין צורך בשימוע ותבצע את הנחיית משרד הבריאות".

לפני שבועיים החברה ביצעה ריקול אחרי שנמצאו חלקי עכבר במוצר אחר של החברה, ובמשרד הבריאות הודיעו כי "יש חשש לכשלים אפשריים במערכות הבטיחות בקווי הייצור במפעל".

בהודעה רשמית נכתב:

סנפרוסט מבקשת לעדכן את ציבור הצרכנים כי עקב הימצאות גוף זר מהשדה שהתגלה בשקית בודדת של שעועית ירוקה חתוכה מוקפאת בכשרות רגילה יתבצע איסוף יזום של המוצרים המפורטים להלן, לפי תאריך אחרון לשימוש, והברקוד המודפס על האריזה:

● שעועית ירוקה חתוכה 800 גר', כשרות רגילה, שביעית
● ברקוד 729000012104720 עם סימון:
o עדיף להשתמש לפני 2.01.2025
o עדיף להשתמש לפני 11.01.2025

סנפרוסט פועלת בהתאם להנחיות משרד הבריאות ובתיאום עמו, ואוספת את המוצרים מנקודות המכירה.

אנו מבקשים מכל מי שמחזיק בשקיות של המוצר בתאריך ובברקוד הנ"ל להימנע מצריכתם, ולפנות לשירות הצרכנים של סנפרוסט בטלפון 1800282844 לצורך קבלת שוברי זיכוי.

כל מוצרי החברה עוברים בדיקות איכות קפדניות.

כל שאר המוצרים שאינם בתאריכים אלו – בטוחים לשימוש ולצריכה.

הכתבה עניינה אותך?

90%
10%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

הנצפים ביותר

אולי יעניין אותך גם

כתבות נוספות

דיווח על כתבה

מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

Hide picture