0%
דיווח:

נפתלי בנט שוקל לחזור בו ולהתמודד בבחירות

לראש הממשלה החליפי נפתלי בנט שכבר הודיע על פרישה עתידית, הוצג מחקר עומק ושורת סקרים שמעלים שמפלגה בראשותו תעבור את אחוז החסימה בבטחה – כך מפרסם עמית סגל ב'חדשות 12'.

מערכת המחדש
2 תגובות
נפתלי בנט שוקל לחזור בו ולהתמודד בבחירות

לפי הנתונים, המפלגה תהפוך ל"לשון המאזניים" ותיקח קולות בעיקר מיאיר לפיד ובני גנץ – אך גם מפלח המתלבטים, ברובם המכריע דתיים לאומיים.

בסביבת בנט אמרו כי לאחר שנה משמעותית מאוד כראש הממשלה כוונת בנט הייתה ועודנה לצאת מהפוליטיקה לתקופה מסוימת.

אם בכל זאת בנט יתמודד, הוא לא ירוץ מול שותפתו, יו"ר הרוח הציונית איילת שקד אלא ביחד איתה או בתיאום מולה, או בגלל העובדה שהיא מדשדשת בסקרים. לא ברור אם ב-13 ימים הקרובים עד סגירת הרשימות הוא יקבל ממנה קריאה לעזור לחלץ את העגלה מהבוץ.

לפי עמית סגל, "הגרוש ללירה" שחסר נמצא בדיוק בקרב המצביעים שלא בטוח שאהבו את "ממשלת השינוי", אך מחפשים פתרון ביניים בדמות מפלגה שתפתור את המשבר. לשקד ככל הנראה אין מספיק כוח לעשות את זה ואולי לבנט יש.

הכתבה עניינה אותך?

0%
0%

תוכן שאסור לפספס

הוסף תגובה לכתבה

    הנצפים ביותר

    אולי יעניין אותך גם

    דיווח על כתבה

    מצאתם טעות, אי דיוק או בעיה בכתבה? ספרו לנו ונבדוק.

    Hide picture